Închide meniul

Helmut Duckadam, convins că Vlad Chiricheş nu mai are ce căuta în primul 11 la FCSB. Verdict sumbru: „Doar aşa ar mai putea juca”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2024, 23:39

Helmut Duckadam, convins că Vlad Chiricheş nu mai are ce căuta în primul 11 la FCSB. Verdict sumbru: „Doar aşa ar mai putea juca

Helmut Duckadam, convins că Vlad Chiricheş nu mai are ce căuta în primul 11 la FCSB

Vlad Chiricheş şi Mihai Stoica / Profimediaimages

Helmut Duckadam este convins că Vlad Chiricheş nu mai are ce căuta în primul 11 la FCSB. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani s-a refăcut după accidentarea suferită în luna august şi poate fi în lotul roş-albaştrilor în disputa cu Petrolul. Meciul din etapa a 29-a a Ligii 1 va fi de la ora 20:30 în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eroul de la Sevilla” este convins că veteranul din lotul lui Elias Charalambous are şanse minime să joace pe finalul acestui sezon. Duckadam asigură că Dawa şi Ngezana sunt imposibili de scos din formula de start.

Helmut Duckadam, convins că Vlad Chiricheş nu mai are ce căuta în primul 11 la FCSB

Chiricheş s-a întors după un deceniu la echipa lui Gigi Becali. Era căpitanul naţionalei României înainte să sufere o accidentare teribilă.

O mare şansă a FCSB-ului să se distanţeze, cred decisiv. Olaru nu a jucat nici la ultimul meci. Important e ca apărarea să funcţioneze la FCSB.

Chiricheş poate juca doar dacă un jucător din cei doi se accidentează. Nu cred că ar putea intra în locul lui Dawa sau al lui Ngezana. Nu cred că antrenorul şi conducerea ar putea risca. Nu este refăcut 100% după o accidentare grea, dar e bine să fie acolo!

Reclamă

La ora actuală e sub Dawa şi Ngezana. Cei doi au forţă, Dawa marchează goluri foarte importante. Chiricheş nici când a venit înapoi la FCSB nu a fost 100%. Cea mai bună perioadă a lui a fost cu Reghecampf, când a câştigat două campionate„, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

FCSB are cea mai bună apărare din Liga 1. Roş-albaştrii au primit 24 de goluri în cele 28 de etape. Pot profita de un nou pas greşit făcut de CFR Cluj şi să se distanţeze la 14 puncte. În ultimul meci al sezonului regulat, FCSB are derby pe Arena Naţională cu Rapid.

Ce a spus Elias Charalambous de revenirea lui Vlad Chiricheş

Elias Charalambous a anunţat, chiar înaintea meciului cu Petrolul, că Vlad Chiricheş s-a refăcut şi este apt de joc. Antrenorul FCSB-ului a subliniat că nu ia în calcul să îl titularizeze pe veteranul de 34 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheș va fi mâine cu noi. E o veste foarte bună. E primul meci după o perioadă lungă. A început încet să se alăture echipei.

E foarte important pentru jucători ca el să fie lângă echipă, în vestiar. Nu va fi titular, dar vedem ce va fi. Dacă e nevoie de el, poate va intra”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

Chiricheş a jucat în patru meciuri stagionale pentru FCSB, după revenirea la clubul din Berceni. Fundaşul central a făcut un gest surprinzător în momentul în care a aflat că a suferit o accidentare gravă şi că va lipsi o lungă perioadă de timp. A acceptat ca salariul său lunar să îi fie redus drastic.

Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. MM i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal.

Şi el a spus: ‘Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las’. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro. Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase.

Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere„, a spus Gigi Becali, la finalul anului trecut, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și