Închide meniul

Helmut Duckadam, despre o venire a lui Dorin Rotariu la FCSB: „Înseamnă că cel mai mare trădător al României este Dănciulescu”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2023, 9:32

Reclamă
Helmut Duckadam, despre o venire a lui Dorin Rotariu la FCSB: „Înseamnă că cel mai mare trădător al României este Dănciulescu

Helmut Duckadam, despre o venire a lui Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci / Profimediaimags

Helmut Duckadam a făcut un anunţ despre o venire a lui Dorin Rotariu la FCSB. Portarul de legendă al Stelei avertizează că mijlocaşul ofensiv de 28 de ani nu poate fi numit „trădător” în cazul în care va semna cu echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotariu este liber de contract după despărţirea de bulgarii de la Ludogorets şi nu duce lipsă de oferte. Dinamo încearcă să îi obţină semnătura, dar pe urmele lui este şi Mircea Rednic, cel care îl vrea la UTA. Şi FCSB l-a dorit în trecut pe Rotariu şi ar putea să îi facă o propunere.

Helmut Duckadam, despre o venire a lui Dorin Rotariu la FCSB

Duckadam nu crede că Rotariu are vreo şansă să fie titular la vicecampioana României şi a avut un discurs vehement când a fost întrebat dacă fanii lui Dinamo ar putea să se simtă trădaţi.

Nu văd în locul cui ar putea juca Dorin Rotariu la FCSB. Mi se pare o prostie cu trădarea asta, Păi, așa înseamnă că cel mai mare trădător al României este Dănciulescu.

De ce să regreți? Ești fotbalist profesionist, îți faci treaba pentru echipa care te plătește, joci pentru tine și pentru suporterii care te plătesc.

Reclamă

În trecut era altceva, te identificai cu clubul. E o prostie acum asta cu trădarea. În trecut era altceva„, a răbufnit Helmut Duckadam la playsport.ro.

Dorin Rotariu nu s-a grăbit să ia o decizie, după ce şi-a reziliat contractul cu Ludogorets. În a doua jumătate a sezonului trecut, mijlocaşul de 28 de ani a fost împrumutat de bulgari la Atromitos, în prima ligă din Grecia.

Dorin Rotariu a fost transferat de Dinamo în 2012, de la Poli Timişoara. În iarna lui 2017, mijlocaşul se despărţea de „câini”, fiind cumpărat de Brugge în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Doar o jumătate de sezon a evoluat Rotariu la Brugge, fiind împrumutat ulterior la Mouscron. În vara lui 2018, mijlocaşul a fost din nou împrumutat, de data aceasta la AZ Alkmaar.

În iarna lui 2019, Rotariu era cumpărat definitiv de către Astana, echipă la care a evoluat până în 2022, atunci când era transferat de Ludogorets.

La Dinamo, Rotariu a bifat 142 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să marcheze 30 de goluri şi să ofere 21 de asisst-uri.

Mircea Rednic, anunț despre viitorul lui Dorin Rotariu

Mircea Rednic, care a suferit un infarct după UTA – FCSB 2-1, a dezvăluit că Dorin Rotariu nu va ajunge la Dinamo. „Puriul” a menționat că a purtat o discuție cu internaţionalul român. Acesta i-ar fi promis că va semna cu UTA, în situația în care nu își va găsi un angajament în străinătate.

Cu Rotariu am vorbit. Mi-a cerut încă puțin timp. Nu are nicio ofertă. E în discuții cu două cluburi din străinătate, dar mi-a zis clar că, dacă e să nu găsească, preferă să vină cu mine pentru că s-a simțit bine și vrea să reintre în circuit.

La Dinamo? Nu va merge la Dinamo. Mi-a zis clar că, dacă e, va veni la UTA. Să dea Dumnezeu să fie așa”, a spus Mircea Rednic.

În cariera sa, Dorin Rotariu a mai jucat pentru: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. Este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2017, atunci când era legitimat la Brugge. La momentul respectiv era cotat la 2,5 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și