Închide meniul

Helmut Duckadam îl cere titular pe Deian Sorescu în CFR Cluj – FCSB: „E mai puternic și eficient decât Crețu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2023, 8:23

Helmut Duckadam îl cere titular pe Deian Sorescu în CFR Cluj – FCSB: „E mai puternic și eficient decât Crețu!

Deian Sorescu, primul gol pentru FCSB

Deian Sorescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Helmut Duckadam îl cere titular pe Deian Sorescu în CFR Cluj – FCSB. Fostul mare portar e de părere că jucătorul adus de la Rakow poate fi arma principală a roș-albaștrilor în derby-ul cu rivala din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam e convins că Deian Sorescu ar reprezenta o soluție mai bună pentru postul de fundaș dreapta pentru FCSB, în detrimentul lui Valentin Crețu.

Helmut Duckadam îl cere titular pe Deian Sorescu în CFR Cluj – FCSB

„Nu înțeleg de ce nu joacă Sorescu, dacă tot l-au luat. Cred că e mai puternic și mai eficient decât Crețu. FCSB are o șansă în acest meci pentru că Petrescu e mulțumit și cu un egal și nu va risca nimic. Cred că ăsta e șansa FCSB-ului”, a spus Duckadam, conform digisport.ro.

Deian Sorescu a fost scos la pauză în ambele partide disputate până acum la FCSB, cu Hermannstadt și Farul. Împotriva formației lui Hagi, fostul dinamovist a început meciul ca fundaș stânga.

Sorescu a fost adus de la Rakow până la finalul sezonului, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Reclamă

Leo Strizu: „Mergem la Cluj încrezători!”

Leo Strizu a venit la conferința de presă încrezător și a anunțat că FCSB va merge în Gruia să câștige cele 3 puncte.

„Mergem la Cluj încrezători, am uitat meciul trecut, echipa este bine mobilizată, mergem să luăm 3 puncte. Ne interesează doar să câștigăm. De orice meci depind șansele la titlu. Trebuie să facem în așa fel încât să aducem victoria de partea noastră, să rămână puncte mai puține. Din punctul meu de vedere, campionatul se joacă.

Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. – meciul cu Farul). Va fi un meci foarte greu, dar mergem să câștigăm. A durat foarte puțin (n.r. – șocul), băieții s-au mobilizat și au trecut peste.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter – Cum pot marca jucătorii dvs. cu CFR?) Foarte simplu, ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales pe jucătorii din atac care au calitate și valoare. Mergem să câștigăm. Ca să câștigăm, trebuie să înscriem. (Reporter – Merge și Omrani la Cluj?) Toată lumea merge. (Reporter – Și Edjouma?) Da. Și Omrani și Edjouma fac deplasarea la cluj”,a spus Leo Strizu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

Mihai Stoica, înainte de derby-ul CFR – FCSB: ”Nu există nicio discuție cu Ferencvaros pentru Malcom Edjouma”

În spațiul public a apărut informația că Malcom Edjouma ar fi făcut vizita medicală și s-ar fi înțeles cu Ferencvaros. Oficialul vicecampioanei a negat vehement un asemenea transfer.

”Nu e normal, de aceea am vrut să vorbesc. Nu există nicio discuție cu ferencavors pentru Malcom Edjouma. Nu există nicio discuție pentru niciun jucător de la FCSB. Pentru mine, orice suporter al lui FCSB contează. Nu am primit nicio ofertă oficială, a fost Vulturar la un meci.

Păcat că din cauza faptului că sunt meciuri importante în Europa, se va juca meciul cu CFR la ora 21:00. Vor fi -7 grade Celsius. Sper că funcționează încălzirea în gazon. Cred că ne vom prezenta foarte bine. S-au antrenat exemplar după thrillerul cu Farul. Așa ceva nu am trăit niciodată. Să ajungi să spui că ai dominat o partidă și ai câștigat-o în 92 de minute și să o pierzi.

Așa ceva nu am pățit niciodată. Ce nu te ucide, te face mai puternic. Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas. Ce se întâmplă în vestiar, rămâne în vestiar. Era un meci foarte important pentru noi. Eram într-o spirală bună. Eu pot reproșa doar lipsa de atitudine”, a spus Meme Stoica, într-o conferință de presă.

Recomandări
  • Helmut Duckadam îl cere titular pe Deian Sorescu în CFR Cluj – FCSB
  • Ce a spus înaintea derby-ului din Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și