Închide meniul

Helmut Duckadam îl ia la țintă pe Mihai Stoica după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB: „L-am întrebat dacă merg și eu în cantonament!”. Răspunsul incredibil pe care l-a primit

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 11:40

Helmut Duckadam îl ia la țintă pe Mihai Stoica după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB: L-am întrebat dacă merg și eu în cantonament!”. Răspunsul incredibil pe care l-a primit

Mihai Stoica, replica

Mihai Stoica / Antena Sport

Helmut Duckadam îl ia la țintă pe Mihai Stoica după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB! Fostul mare portar a povestit faptul că și el s-a aflat în situația lui Leo Strizu, de a nu fi lăsat să meargă în cantonament cu echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam a ocupat funcția de președinte de imagine la FCSB.

Helmut Duckadam îl ia la țintă pe Mihai Stoica după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

După plecarea lui Leo Strizu de la FCSB, Helmut Duckadam a povestit faptul că, la fel ca Strizu, nici el nu a fost lăsat de MIhai Stoica să meargă în cantonamentul FCSB-ului, în perioada în care era angajat la clubul bucureștean.

„Mă așteptam ca Strizu să ia această hotărâre mai devreme, adică la 2-3 etape după ce a venit. A fost pus în situații jenante, m-am mirat mereu cum de a acceptat această postură.

Am trecut și eu printr-o asemenea situație. Lăcătuș era antrenor atunci. L-am întrebat pe Mihai Stoica dacă merg și eu în cantonament în Antalya, MM mi-a răspuns: «Nu, suntem prea mulți»”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Reclamă

Adrian Porumboiu, declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA și patron al clubului FC Vaslui, susține că îi pare rău de situația ingrată în care s-a aflat Leo Strizu la FCSB. Însă, totodată, a avut un discurs dur la adresa antrenorilor care acceptă să vină la FCSB, deși știu modul în care Gigi Becali se implică la echipă.

„Oricum, el era într-o postură… aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit. Era într-o situație jenantă. A fost și el ceva fotbalist, nu poți să spui că venea de la grădina de zarzavat. A fost un fotbalist bunicel, chiar l-am antrenat.

A ieșit un om necăjit… să vedem acum cine va intra în rolul acesta atât de ingrat. Într-adevăr, și eu cred că FCSB este continuatoarea Stelei. Dar nu mai e continuatoarea Stelei, când vorbim despre ce antrenori avea Steaua: Halagian, Ienei, Iordănescu, Țiți Dumitriu. Acum, când îi vezi pe jalnicii ăștia care sunt puși acolo exact ca niște paznici de la grădina de zarvat… Dacă ei acceptă treaba asta…

Reclamă 4 / 0/3

Bine că Gigi (n.r. Becali) nu conduce vreun spital de neurologie, că s-ar putea să-i pună să facă și operații pe creier. Vă spun sincer, eu am compasiune pentru Strizu. Cum stătea el pe bancă… nu era locul potrivit. Se uita în stânga, se uita în dreapta, dar la meciuri nu avea niciun cuvânt de spus. E păcat! Dar e treaba lor”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Leo Strizu a dezvăluit motivele demisiei de la FCSB

„Am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie care cred că e corectă pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar. Care nu au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte foarte negativă.

Toată săptămâna această… nu ştiu cine eu… această sursă m-a denigrat foarte mult. Atunci am spus că dacă în interiorul clubului… sunt curios şi eu cine este, poate o să iasă această persoană… să îmi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat.

Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba pentru că nu ştiu dacă m-aţi cunoscut. Ceea ce spun este în permanenţă… îmi susţin. Eu mereu am fost într-un dialog. Nu cred că din partea mea aţi auzit vorbe urâte la adresa colegilor, la adresa echipei, la adresa echipelor cu care ne batem la titlu, al antrenorilor. Pot să suport unele critici din exterior. Dar cât timp această sursă alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu pot continua.

(Reporter: Nu este ciudat să vă lucreze cineva din interiorul clubului?) Şi eu sunt curios cine comandă aceste materiale, pentru că apar din interiorul clubului. Chiar i-aş propune să iasă în faţă, dacă are curajul, să spună: ‘Eu sunt cel care nu te vrea şi nu îmi place de tine?). Nu sunt tipul care să ripostez, dar o să încerc ca persoană fizică să îi pot să îi răspund la unele acuzaţii pe care mi le aduce.

Îmi cer scuze faţă de Gigi, faţă de Teia, faţă de Pintilii, faţă de echipă. Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului.

Niciodată nu o să critic clubul, patronul, echipa, antrenorii… este o decizie luată numai şi numai de mine din cauza a tot ce a apărut în presă. Această poziţie a mea, oricât de mică era ea, deranja o anumită persoană din club. Cu toate că eu am spus că atribuţiile mele au fost foarte mici. Această persoană s-a ţinut de capul meu de când am venit la echipă. O singură dată cred că am folosit ‘eu’, sau ‘noi’, în meciul de la Botoşani din Cupă. În care am condus echipa 100%. În rest nu m-am băgat niciodată peste Pintilii”, a spus Leo Strizu, despre plecarea de la FCSB.

Reclamă
Recomandări
  • Helmut Duckadam îl ia la țintă pe Mihai Stoica după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB
  • 63 de ani are Helmut Duckadam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și