Închide meniul

Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali după ce CFR Cluj s-a apropiat la un punct de FCSB: „Trebuie să facă asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 22:38

Reclamă
Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali după ce CFR Cluj s-a apropiat la un punct de FCSB: „Trebuie să facă asta!

Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali după CFR Cfr s-a apropiat la un punct de FCSB

Helmut Duckadam dă un interviu / AntenaSport

Helmut Duckadam a avut un mesaj pentru Gigi Becali după ce CFR Cluj s-a apropiat la un punct de FCSB. Duckadam e de părere că FCSB trebuie să transfere câţiva jucători în iarnă pentru a se putea bate cu echipa lui Mandorlini la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam spune că CFR Cluj are un lot mult mai bun decât FCSB, despre care a spus că nu are o bancă de rezerve la fel de puternică.

Helmut Duckadam, mesaj pentru Gigi Becali după ce CFR Cluj s-a apropiat la un punct de FCSB

„Eu cred că CFR Cluj are un lot mai valoros. FCSB suferă cu banca. Eu cred că în iarnă trebuie să mai transfere 3-4 jucători. Un fundaş central şi un vârf e clar. Haruţ a început extraordinar campionatul, a venit Chiricheş şi nu mai intră. Degeaba îl ai dacă nu îl foloseşti. După joc, cred că cele două echipe se bate la campionat„, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Cum arată clasamentul în Liga 1. Presiune uriaşă pe FCSB, după victoria celor de la CFR Cluj cu Sepsi

Cum arată clasamentul în Liga 1, după CFR Cluj – Sepsi 3-0. Echipa lui Mandorlini a pus presiune uriaşă pe FCSB, după ce a câştigat restanţa cu Sepsi şi s-a apropiat la un punct de liderul FCSB.

FCSB e sub presiune, după ce CFR Cluj a câştigat restanţa cu Sepsi şi s-a apropiat la doar un punct. În etapa următoare, FCSB va juca în deplasare la Botoşani, în timp ce CFR Cluj va juca la Bucureşti derby-ul cu Dinamo.

Reclamă

Cum arată clasamentul în Liga 1. Presiune uriaşă pe FCSB

Bîrligea crede că lupta cu FCSB se va da până la finalul campionatului

Bîrligea a fost extrem de fericit după ce a marcat şi a promis că va încerca să marcheze mai des. Bîrligea a vorbit şi despre lupta pentru supremaţie cu FCSB.

„Eram fericit în interior, doar că nu ştiam că era gol acum cu VAR-ul. Demult nu reuşeam să dau gol, aveam un block, sper că l-am dat deoparte şi sper să înscriu cât mai mult de acum încolo. S-a văzut şi în Cupă că am schimbat foarte mult. Toţi jucătorii s-au antrenat la maximum. Au avut şi ei ocazii, din păcate pentru ei nu au băgat-o în  poartă. Important e că am luat cele 3 puncte. Este o victorie şi mai mare şi suntem acolo lângă ei. Ne luptăm până la finală cu FCSB. Cu siguranţă, totul se va juca în playoff„, a spus Bîrligea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și