Închide meniul

Helmut Duckadam s-a convins, după ce FCSB a învins-o categoric pe UTA: „Poate pierde titlul doar dacă nu se prezintă la meciuri!”

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 16:51

Reclamă
Helmut Duckadam s-a convins, după ce FCSB a învins-o categoric pe UTA: „Poate pierde titlul doar dacă nu se prezintă la meciuri!

Helmut Duckadam s-a convins, după ce FCSB a învins-o categoric pe UTA

Jucătorii lui FCSB, în timpul meciului cu UTA / Profimedia

Helmut Duckadam s-a convins, după ce FCSB a învins-o categoric pe UTA, în primul meci oficial din Liga 1, din 2024. Fostul portar e convins de faptul că roş-albaştrii vor cuceri titlul în acest sezon, după ce s-a distanţat la nu mai puţin de 11 puncte, în fruntea clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distrat în duelul cu UTA, şi s-a impus categoric, cu scorul de 4-0. Darius Olaru a reuşit un hat-trick fabulos, celălalt gol al meciului fiind marcat de David Miculescu.

Helmut Duckadam s-a convins, după ce FCSB a învins-o categoric pe UTA

Helmut Duckadam a declarat că nimic nu o mai poate opri pe FCSB din drumul spre primul titlul în Liga 1, după o pauză de nouă ani. „Eroul de la Sevilla” a mărturisit că şi celelalte echipe din fruntea clasamentului îi „ajută” pe roş-albaştri, prin faptul că pierd puncte.

De asemenea, Duckadam s-a declarat susprins de evoluţiile stelare ale lui Darius Olaru, din acest sezon. Fostul portar susţine că golgheterul Ligii 1 poate fi un titular al României la EURO 2024.

„Un meci fără istoric. FCSB a fost mult mai bună, rezultatul este incontestabil. Multe nu poți spune despre meciul ăsta. Sunt dezamăgit puțin de evoluția UTA-ei. Nu mă așteptam la diferența asta foarte mare, dar asta e valoarea. De ce să mai poată opri patronul? FCSB nu are cum să mai piardă campionatul decât dacă nu se mai prezintă vreo 2-3 etape la meciuri.

Reclamă

Și celelalte echipe joacă pentru ei, nu are cine să o oprească. Se pare că sunt de ajutor Luis Phelipe și Baba Alhassan. Niște jucători care cred că vor face față. Sigur, mai au acolo niște jucători precum Olaru, care sunt jucători foarte buni, dar Phelipe și Baba sunt niște jucători de folos în etapele următoare și în play-off.

Olaru e o mică surpriză. Evoluțiile lui și golurile pe care le dă au dovedit că își depune serios candidatura să fie titluar la Euro. Nu cred că sistemul e atât de important (n.r. – schimbarea din 4-3-3 în 4-2-3-1), ci jocul de echipă. În momentul când fiecare jucător joacă pentru echipă, atunci jocul merge”, a declarat Helmut Duckadam, conform gsp.ro.

Gigi Becali s-a dezlănţuit după victoria cu UTA

Gigi Becali s-a dezlănţuit după victoria celor de la FCSB cu UTA, scor 4-0. Patronul de la FCSB se gândeşte deja la Liga Campionilor. FCSB are un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu vreau Liga Campionilor. Eu lucrez la un lucru, să vedem cine este. Când l-am băgat pe Alhassan, am văzut că nu se precipită, are tehnică.

Principala problemă va fi cine joacă. Alhassan, Şut sau Lixandru. Nu poţi, că şi ăia sunt extraordinari. Mai avem în dreapta acolo, că vine ăla, care e rachetă, trebuie să joace. Nana, trebuie să joace că e rachetă.

Mai luaţi în calcul şi că nu a fost Coman, că dacă era şi Coman vă daţi seama ce era. Vreau să spun adevărul, nu vreau să fac nu ştiu ce senzaţie. E Coman în echipă, e 20% în plus.

Baba mi-a plăcut, foarte calm cu mingea. Viziune, tehnică, nu a pierdut o minge, e prieten cu mingea şi stăpânitor la minge. O să fie o problemă, că şi Lixandru a jucat extraordinar„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și