Închide meniul

Hermannstadt – Rapid 1-1. Giuleștenii, pas greșit la Sibiu! Găman și Ioniță au marcat golurile remizei

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 19:55

Reclamă
Hermannstadt – Rapid 1-1. Giuleștenii, pas greșit la Sibiu! Găman și Ioniță au marcat golurile remizei

Hermannstadt - Rapid 1-1

Jucătorii de la Rapid, sărbătorind un gol / Hepta

Hermannstadt – Rapid 1-1. Partida de la Sibiu, din etapa a 11-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Giuleștenii au făcut un pas greșit în duelul cu trupa lui Marius Măldărășanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a început perfect partida cu Hermannstadt, și a reușit să deschidă scorul în minutul 3, după golul marcat de Ioniță. Ulterior, Valerică Găman a reușit să egaleze, în minutul 56.

Hermannstadt – Rapid 1-1

Final! Hermannstadt – Rapid 1-1! Găman și Ioniță au punctat în remiza din etapa a 11-a, din Liga 1.

Min. 56: Hermannstadt – Rapid 1-1! Valerică Găman a reușit să înscrie, după ce a profitat de o respingere a portarului Moldovan.

Min 3: Hermannstadt – Rapid 0-1! Ioniță a deschis scorul, printr-o lovitură de cap.

Reclamă

Min 1: Hermannstadt – Rapid 0-0: A început meciul!

Echipele de start la Hermannstadt – Rapid:

Hermannstadt: Căbuz – Medina, Găman, I. Stoica, Butean – Neguț, Mino Sota, Alhassan, Balaure – Bucuroiu, Paraschiv.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Muțiu, Bejan, Murgia, Biceanu, Oroian, Petrescu, Jipa, Fonseca, G. Iancu. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Rapid: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Ioniță, Albu, Emmers – Funsho, Rrahmani, Petrila.

Rezerve: Drăghia, Onea, I. Cristea, Kait, Pănoiu, Papeau, Cîrjan, B. Valle, Oaidă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Stadion: Municipal (Sibiu)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) / A1: Tunyogi Ferencz (Zalău), A2: Slabu Stelian (Braşov) / Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti), Arbitru AVAR: Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj).

La ultimul duel direct dintre cele două echipe, cei de la Hermannstadt s-au impus cu scorul de 1-0, pe stadionul din Giulești. La acea partidă, rapidiștii, pregătiți la momentul respectiv de Adrian Mutu, care între timp a plecat în Azerbaidjan, la Neftci Baku, au ratat o lovitură de la 11 metri, prin Dugandzic, în minutul 90+2.

După rezultatele înregistrate în etapa trecută de Liga 1, Hermannstadt se află pe poziția a 6-a în clasament, cu 14 puncte obținute după 10 meciuri jucate. De cealaltă parte, Rapid este pe locul 4, cu 18 puncte, după tot atâtea partide disputate.

De la startul noului sezon, Hermannstadt a înregistrat 3 victorii, 5 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri. De cealaltă parte, echipa din Giulești are 5 victorii, 3 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri.

Reclamă

În cazul în care sibienii se vor impune în această seară, vor urca pe poziția a 5-a în clasament și o vor întrece pe campioana en-titre Farul Constanța.

Cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Albion Rrahmani

Daniel Sandu a dezvăluit că giuleştenii l-au remarcat pe Albion Rrahmani în partida pe care CFR Cluj a jucat-o cu fosta echipă a atacantului, Ballkani. În ciuda faptului că clujenii au câştigat meciul respectiv, şi Rrahmani nu a marcat, kosovarul le-a atras atenţia giuleştenilor.

Şeful departamentului de scouting a mai dezvăluit că după partida respectiv, a început să-l urmărească pe Rrahmani şi să caute referinţe despre acesta. Sandu a mai mărturisit că atacantul de 23 de ani ar fi ajuns mai repede la Rapid, însă cei de la Ballkani i-au rugat pe giuleşteni să-l mai lase pentru încă două meciuri, până la oficializarea transferului.

„Mi-a atras atenția la meciul retur cu CFR, de la Cluj, chiar dacă FC Ballkani, echipa lui, a pierdut cu 1-0 și el nu a marcat.

Așa am început să-l urmărim, să ne interesăm de el, nu doar ca fotbalist, dar și ce fel de om este, pentru că asta contează enorm pentru noi, când alegem un jucător.

Am luat referințe de la colegi de-ai lui. Mirlind Daku, pe care am vrut să-l luăm, ne-a și zis: «Luați-l că este foarte bun!»

Venea mai repede, dar ne-au rugat cei de la Ballkani să-l lăsăm să joace și cu FC Larne în Conference League, unde a marcat câte un gol în ambele întâlniri”, a declarat şeful departamentului de scouting de la Rapid, conform gsp.ro.

Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc Vezi toate știrile
Citește și