Închide meniul

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid: „Dacă nu era Rapid, nu jucam nici în Liga 1!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 10:41

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid şi a avut un mesaj emoţionat pentru fosta sa echipă. Horaţiu Moldovan a spus că Rapid l-a ajutat enorm în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Horaţiu Moldovan a mai spus că nu putea refuza oferta de la Atletico Madrid, chiar dacă are şanse mai mici să joace titular în faţa lui Jan Oblak.

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid

Vreau să le mulţumesc celor de la Rapid. Dacă nu erau ei, nu eram nici la Liga 1. Cred că sunt foarte mulţi oameni cărora le mulţumesc, dar nu stau acum să îi numesc pe toţi. Sunt foarte multe amintiri frumoase, cred ăc şi promovarea, şi intrarea în playoff. Întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti, chiar am amintiri frumoase şi am ce povesti nepoţilor. Cel mai greu moment de la Rapid, a fost la început, când am semnat şi am pierdut la Slobozia. Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atletico Madrid nu poţi refuza această echipă. Au fost şi cei mai decişi. Mai am de făcut vizita medicală. Cu Diego Simeone nu am apucat să vorbesc. Cu Mister Edi am schimbat câteva mesaje, îi mulţumesc pe această cale„, a spus Horaţiu Moldovan la plecarea din România.

Atletico Madrid va plăti suma de 800.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere. Lui Horaţiu Moldovan i s-a propus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştigă 10.000 de euro pe lună.

Edi Iordănescu a comentat super-transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan

Edi Iordănescu a comentat super-transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan. Radu Drăguşin a devenit, recent, jucătorul lui Tottenham, iar Horaţiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid.

Reclamă

Selecţionerul României a vorbit şi de trecerea lui George Puşcaş la Bari. El a devenit coleg cu Malcom Edjouma, jucător împrumutat de FCSB la Bari. Puşcaş şi Edjouma vor putea fi văzuţi în AntenaPLAY, aplicaţia AntenaGroup fiind cea care transmite în exclusivitate Serie B.

Sunt foarte mândru de cei doi. Îmi doresc cât mai mulţi jucători la nivel bun. Sunt foarte bucuros că George Puşcaş a acceptat să schimbe şi să meargă să joace pentru că e vorba de 5 luni şi e un European în faţă şi avea nevoie de asta.

Moldovan să dea Dumnezeu să fie oficial pentru că ştiu că nu e oficial. Pe mine m-a prins acolo, chiar am fost la meciul Atletico Madrid – Real Madrid, chiar m-am bucurat de ce informaţii am primit de acolo, de la faţa locului. E un pas fantastic, şi cei doi, în frunte cu Radu (n.r.: Drăguşin), care a făcut prima mişcare, şi care pentru mine nu e nicio surpriză, dar e adevărat că are nevoie de puţin suport şi încredere să se impună acolo, să fie exemple pentru tineri. Tinerii trebuie să înţeleagă că prin muncă, seriozitate şi profesionalist, dar şi performând, cum a făcut echipa naţională acum, pot să ajungă la un nivel mult mai bun”, a declarat Edi Iordănescu la întoarcerea din Spania.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și