Închide meniul

Horațiu Moldovan a reacționat după ce a fost criticat în urma gafelor din Voluntari – Rapid 2-1. Ce a transmis portarul

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 9:33

Reclamă
Horațiu Moldovan a reacționat după ce a fost criticat în urma gafelor din Voluntari – Rapid 2-1. Ce a transmis portarul

Horațiu Moldovan a reacționat după ce a fost criticat în urma gafelor din Voluntari - Rapid 1-2

Horațiu Moldovan / Profimedia

Horațiu Moldovan a reacționat după ce a fost criticat în urma gafelor din Voluntari – Rapid 2-1. Portarul echipei antrenate de Cristiano Bergodi a postat un citat pe rețelele de socializare, după ce a fost criticat dur, în urma partidei din etapa a 4-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul a comis o serie de gafe în partida din etapa a 4-a a Ligii 1, pierdută de Rapid cu scorul de 1-2, în fața celor de la FC Voluntari. Ilfovenii au înscris cele două goluri din cauza gafelor comise de portarul echipei de sub Podul Grant.

Horațiu Moldovan a reacționat după ce a fost criticat în urma gafelor din Voluntari – Rapid 2-1. Portarul a transmis un mesaj pe rețelele sociale

Portarul celor de la Rapid a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a fost criticat în urma prestației din deplasarea de la Voluntari. Acesta a transmis un mesaj scurt, cu subînțeles, tuturor celor care îl contestă în această perioadă.

„Unii vor să te vadă cum pierzi. Dezamăgește-i”, a transmis Horațiu Moldovan, pe contul personal de Instagram.

Horațiu Moldovan a ajuns la Rapid în anul 2021, atunci când a sosit în Giulești pe gratis, de la UTA Arad. De atunci, a apărat poarta rapidiștilor în 94 de partide și a încasat 104 goluri. În prezent este cotat la 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

De la debutul noului sezon de Liga 1, Horațiu Moldovan a apărat poarta celor de la Rapid în 4 partide. În cadrul acestor meciuri, formația pregătită de Cristiano Bergodi a încasat 4 goluri. Pentru giuleșteni, următorul test din campionat este împotriva celor de la Petrolul Ploiești, pe 13 august, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

În cariera sa, portarul de 25 de ani a mai jucat pentru CFR Cluj, Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia Timișoara, Sepsi și UTA Arad. De asemenea, a jucat și două meciuri oficialie pentru echipa națională a României, ambele în ultima acțiune a selecționatei conduse de Edi Iordănescu, în luna iunie. Atunci a fost 0-0 cu selecționata din Kosovo și 2-2 cu Elveția.

Horaţiu Moldovan şi-ar putea pierde locul de titular la naţională!

Mihai Stoichiţă, director tehnic al FRF, a rostit un nume-surpriză ca posibil înlocuitor al lui Horaţiu Moldovan. Este vorba despre Laurenţiu Popescu, portarul Universităţii Craiova, care s-a făcut remarcat în acest început de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

“Să spun de ce nu sunt îngrijorat de prestația lui lui Moldovan. El ne-a obișnuit cu astfel de gafe periodic. Da. S-a întâmplat aseară, e adevărat, dar tot un portar de valoare este, normal. Dacă am cântări plusurile cu minusurile ar da net în favoarea pozitivismului lui ca portar.

Dacă eram Bergodi mă echilibram, dădeam un cap în ușă să nu mă vadă nimeni, asta e și după care vorbeam cu Moldovan și încercam să-l aduc din nou acolo.

Eu mă duc pe la toate meciurile. Normal că l-am remarcat pe Popescu de la Universitatea Craiova și îmi place. Probabil că Edi l-a văzut și el. Discutăm în momentul în care ne întâlnim la federație, iar lista de portari e mult mai largă acum. Dar alegerea îi aparține lui și lui Leo Toader”, a declarat Mihai Stoichiță pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 11:17 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” Vezi toate știrile
Citește și