Închide meniul

Ianis Stoica a semnat cu Anamaria Prodan, la o zi după ce a „rupt” contractul cu Giovanni Becali: „Sunt cea mai bună!”. Atacantul lui FCSB a fost ameninţat cu Tribunalul!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2022, 16:18

Ianis Stoica a semnat cu Anamaria Prodan, la o zi după ce a „rupt contractul cu Giovanni Becali: „Sunt cea mai bună!. Atacantul lui FCSB a fost ameninţat cu Tribunalul!

Ianis Stoica a semnat cu Anamaria Prodan, la o zi după ce a "rupt" co

Ianis Stoica e din nou impresariat de Anamaria Prodan / Colaj Hepta/Instagram

  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!
  • Ianis Stoica a renunţat la Giovanni Becali şi va fi impresariat de Anamaria Prodan

Ianis Stoica a revenit la primul său impresar! Atacantul de 19 ani de la FCSB a semnat cu Anamaria Prodan, cea de care se despărţise cu scandal şi care îl ameninţase cu Tribunalul. Anunţul vine la o zi după ce internaţionalul de tineret a „rupt” contractul cu Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Anamaria Prodan a făcut anunţul că l-a convins pe Ianis Stoica să parafeze noua înţelegere. Agentul FIFA nu s-a ferit să îşi ironizeze concurenţa şi a precizat că nu vrea să mai audă de familia Becali.

Ianis Stoica a semnat cu Anamaria Prodan, la o zi după ce a „rupt” contractul cu Giovanni Becali

Da, așa este, Ianis s-a întors la mine. Dar, nimic mai mult. Nu mă interesează de nimic. Eu am contract cu Ianis Stoica. Nu mă interesează familia Becali. Nu-i cunosc! Ei pe mine mă cunosc însă!

Reclamă

Eu am avut grijă și am ca de ochii din cap de jucătorii mei. Așa că…. ce vorbește familia Becali, ce infirmă sau ce confirmă, nu mă interesează, nu citesc”, a declarat Anamaria Prodan la digisport.ro.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf este încântată că a semnat din nou cu jucătorul de la FCSB şi asigură că nu are rival.

Reclamă

Stoica este foarte, foarte bun. Nu prea mai avem jucători ca el. Eu repet. Sunt unică și tot ce fac este unic. Da, sunt numărul 1! Da, sunt cea mai bună, ca să folosesc titlul cărții mele”, a mai declarat impresarul.

În luna decembrie a anului trecut, Ianis Stoica renunţase la a mai fi impresariat de Anamaria Prodan. Cunoscutul impresar i-a transmis că va fi dat în judecată!

Am reziliat contractul cu fostul impresar, am fost cinci ani alături de Anamaria Prodan, apoi impresarul meu a fost un străin. Ea nu s-a mai ocupat așa mult de mine, nici acel străin, nici măcar nu l-am văzut la față.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost și câteva nereguli în contract și am vrut să rupt contractul. Dar eu n-am rupt contractul ca să semnez cu domnul Victor Becali, am fost liber, fără agent, două luni de zile.

N-am semnat contractul cu Victor Becali imediat după ce am rupt contractul cu Anamaria Prodan. Nu mă tem de un proces, e alegerea mea și o duc până la capăt”, a spus Ianis Stoica la finalul lui 2021.

  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Ianis Stoica a rupt contractul cu Giovanni Becali: „Da, am reziliat!”

Ianis Stoica a forțat rezilierea contractului cu Giovanni Becali pentru a semna cu Anamaria Prodan. Acesta a fost nemulțumit că agentul nu i-a luat apărarea în momentele în care Gigi Becali îl critica în spațiul public după meciurile FCSB-ului.

Ianis s-a consultat cu tatăl său, Pompiliu Stoica, iar împreună au ales să pună capăt colaborării cu firma lui Giovanni. Ulterior, agentul a confirmat zvonurile.

Da, am fost de acord cu dorinţa lui Ianis şi am reziliat de comun acord contractul”, a spus Giovanni Becali, pentru Fanatik.

Crescut la academia FCSB-ului, Ianis Stoica a fost promovat la prima echipă în sezonul 2017/2018. Atacantul de 19 ani a bifat 34 de apariții în tricoul roș-albastru în stagiunea precedentă, reușind să înscrie 9 goluri. Acum, Ianis caută să „spargă gheața” și în noul sezon. În cele 10 meciuri bifate în Liga 1 și preliminariile Conference League, tânărul vârf n-a înscris vreun gol.

1 milion de ero este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie
Fotbal extern • 17 mart., 20:13
Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie: „Un geniu! Pentru mine e numărul 1”