Închide meniul

„Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea

Alex Ioniță Publicat: 3 mai 2024, 20:28

Reclamă
„Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid? Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea

"Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?" Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea

Dani Coman, în timpul unui meci / Hepta

„Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” a fost întrebarea adresată lui Dani Coman, care a dat toate cărțile pe față. Fostul portar din Giulești a vorbit despre o posibilă revenire la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, președintele Rapidului este Daniel Niculae, însă acesta s-ar afla pe „lista neagră” a lui Dan Șucu.

„Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea

Dani Coman a spus că, până în momentul de față, nu a fost sunat de nimeni de la Rapid și că nu i-ar lua locul lui Daniel Niculae nici pentru o sumă mare de bani.

Acesta a spus că fostul său coechipier este un om competent și că a făcut lucruri bune pentru Rapid.

„Nu am avut nicio discuție cu nimeni de la Rapid. Eu aș începe altfel. Aș începe prin faptul că discutăm de un om (n.r. Daniel Niculae) care a făcut extrem de multe lucruri bune pentru Rapid.

Reclamă
Reclamă 4

Discutăm despre un băiat care a venit cu bani de acasă la începutul acestui proiect pentru a ajuta clubul. Nu mai vorbim despre rapidism. Eu știu de când eram colegi cât de rapidist e.

E un băiat capabil. Este la început de drum, un băiat inteligent care poate progresa extrrem de mult. Nu cred că îi convine situația în care este. Greșelile pe care le-a făcut, poate le-a făcut din dragostea pe care o are pentru clubul Rapid.

Dani Coman trăiește foarte bine așa cum este. Nu are nevoie să fie sunat. Îmi trăiesc viața așa cum cred eu. Nu aștept niciun telefon. Toată lumea mă sună și mă întreabă dacă m-a sunat domnul Șucu.

Reclamă

Fac toate lucrurile care mă fac fericit. Nu e nimic rău. Toate întrebările sunt de așa natură. Nu m-a sunat nimeni de la Rapid. Nu vânez niciun post.

Dacă mâine mi s-ar spune că ‘vino tu la Rapid pentru 50.000 de euro pe lună și îl dăm afară pe Daniel Niculae’, aș zice nu. Suntem prieteni foarte buni, chiar dacă nu am mai fost așa apropiați în ultimul timp”, a spus Dani Coman, la digisport.ro.

Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu

Daniel Niculae a venit cu o replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu. Fostul jucător din Giulești, actual oficial al grupării, a venit cu un mesaj după comunicatul emis de acționarul majoritar de la Rapid.

După ce Rapid și-a ratat toate obiectivele din acest sezon, Dan Șucu le-a transmis un mesaj suporterilor și a dezvăluit ce se va întâmpla la club.

În acest comunciat, Dan Șucu a menționat într-un paragraf că anumite persoane din anturajul clubului se folosesc de „Rapidism” pentru a-și crea avantaje personale.

Daniel Niculae s-a simțit vizat de acest mesaj și a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care i-a dat o replică ironică lui Șucu.

Acesta a postat o fotografie din tinerețe, alături de mesajul: „Rapidismul ăsta.. boală veche!”.

VEZI AICI FOTOGRAFIA

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:51

„Este cheia problemei” Luciano Spaletti știe motivul pentru care Italia a fost învinsă de Spania! Ce a spus despre următorul meci

9:40

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Spaniei e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 21-23 iunie. Programul complet

9:39

LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Barcelona! Antrenamentul e ACUM, LIVE în AntenaPLAY

9:15

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Spaniei e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 21-23 iunie. Programul complet

9:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

9:05

„Nu există nimeni mai bun decât noi!” Luis de la Fuente nu s-a ferit de cuvinte după Spania – Italia 1-0! A uimit pe toată lumea

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și