Închide meniul

„Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea

Alex Ioniță Publicat: 3 mai 2024, 20:28

Reclamă
„Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid? Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea

"Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?" Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea

Dani Coman, în timpul unui meci / Hepta

„Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” a fost întrebarea adresată lui Dani Coman, care a dat toate cărțile pe față. Fostul portar din Giulești a vorbit despre o posibilă revenire la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, președintele Rapidului este Daniel Niculae, însă acesta s-ar afla pe „lista neagră” a lui Dan Șucu.

„Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea

Dani Coman a spus că, până în momentul de față, nu a fost sunat de nimeni de la Rapid și că nu i-ar lua locul lui Daniel Niculae nici pentru o sumă mare de bani.

Acesta a spus că fostul său coechipier este un om competent și că a făcut lucruri bune pentru Rapid.

„Nu am avut nicio discuție cu nimeni de la Rapid. Eu aș începe altfel. Aș începe prin faptul că discutăm de un om (n.r. Daniel Niculae) care a făcut extrem de multe lucruri bune pentru Rapid.

Reclamă

Discutăm despre un băiat care a venit cu bani de acasă la începutul acestui proiect pentru a ajuta clubul. Nu mai vorbim despre rapidism. Eu știu de când eram colegi cât de rapidist e.

E un băiat capabil. Este la început de drum, un băiat inteligent care poate progresa extrrem de mult. Nu cred că îi convine situația în care este. Greșelile pe care le-a făcut, poate le-a făcut din dragostea pe care o are pentru clubul Rapid.

Dani Coman trăiește foarte bine așa cum este. Nu are nevoie să fie sunat. Îmi trăiesc viața așa cum cred eu. Nu aștept niciun telefon. Toată lumea mă sună și mă întreabă dacă m-a sunat domnul Șucu.

Reclamă 4 / 0/3

Fac toate lucrurile care mă fac fericit. Nu e nimic rău. Toate întrebările sunt de așa natură. Nu m-a sunat nimeni de la Rapid. Nu vânez niciun post.

Dacă mâine mi s-ar spune că ‘vino tu la Rapid pentru 50.000 de euro pe lună și îl dăm afară pe Daniel Niculae’, aș zice nu. Suntem prieteni foarte buni, chiar dacă nu am mai fost așa apropiați în ultimul timp”, a spus Dani Coman, la digisport.ro.

Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu

Daniel Niculae a venit cu o replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu. Fostul jucător din Giulești, actual oficial al grupării, a venit cu un mesaj după comunicatul emis de acționarul majoritar de la Rapid.

După ce Rapid și-a ratat toate obiectivele din acest sezon, Dan Șucu le-a transmis un mesaj suporterilor și a dezvăluit ce se va întâmpla la club.

În acest comunciat, Dan Șucu a menționat într-un paragraf că anumite persoane din anturajul clubului se folosesc de „Rapidism” pentru a-și crea avantaje personale.

Daniel Niculae s-a simțit vizat de acest mesaj și a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care i-a dat o replică ironică lui Șucu.

Acesta a postat o fotografie din tinerețe, alături de mesajul: „Rapidismul ăsta.. boală veche!”.

Reclamă

VEZI AICI FOTOGRAFIA

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” Vezi toate știrile
Citește și