Închide meniul

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita: „Are o tehnică superioară”. Mesaj pentru Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 ianuarie 2023, 8:34

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita: „Are o tehnică superioară. Mesaj pentru Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita

Andrea Compagno şi Arnold Garita sunt printre cei mai buni atacanţi din Liga 1 / Colaj Hepta

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita, doi dintre cei mai buni atacanţi din România. Fostul jucător din Generaţia de Aur i-a lăsat de înţeles lui Gigi Becali că nu trebuie să îl rateze pe golgheterul lui FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu îl vede mai tehnic pe atacantul de 27 de ani al piteştenilor, care a marcat 7 goluri în această ediţie a Ligii 1. „Mister” a vorbit la superlativ despre fotbalistul născut în Camerun şi care e pe lista de transferuri a lui FCSB.

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita

Garita chiar a făcut diferența, totuși. S-a ridicat la un nivel foarte mare. E alt stil față de Compagno.

Garita mi se pare că are o tehnică superioară. Are o tehnică superioară față de orice ’9’ din România”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Managerul general al lui FC Argeş a anunţat deja că nu este dispus să îl lase pe Garita să plece la vicecampioana României.

Reclamă

Sunt puțini fotbaliști care au venit de afară, care nu spuneau nimic, dar care au explodat aici în România și au prins un contract mai bun. Asta își doresc toți și trebuie să fim conștienți de lucrul ăsta.

Și atunci nu poți bloca un astfel fotbalist mai ales că-ți poate aduce un venit. Noi l-am luat liber pe Garita. Mai e Compagno, care înainte a jucat în San Marino.

A venit în Liga 2, în România, a jucat la U Craiova și n-a fost titular meci de meci. Apoi a explodat și a făcut obiectul unui transfer foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă facem comparație între Garita și Compagno, din punct de vedere al evoluțiilor, Garita a venit direct în Liga 1 și a intrat cu gol, a ieșit în evidență. Compagno a fost un jucător bunicel în sezonul trecut, dar foarte bun în acest start de campionat”, l-a completat Daniel Stanciu.

FC Argeş şi-a vândut deja unul dintre cei mai buni jucători. Atacantul de 23 de ani, Alexandru Işfan, a fost vândut la Universitatea Craiova pentru 650.000 de euro.

Gigi Becali îl vrea pe Arnold Garita la FCSB

Arnold Garita a avut evoluţii remarcabile în această ediţie din Liga 1. A înscris 7 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 20 de meciuri. Gigi Becali a recunoscut că îl vrea la FCSB.

Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema„, spunea Gigi Becali.

FCSB dă golgheterul la zi al Ligii 1. Andrea Compagno a marcat de 13 ori în acest sezon. Cinci goluri au fost înscrise de italian în tricoul lui FC U Craiova 1948.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și