Închide meniul

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Darius Olaru pentru a prinde transferul vieţii: „Aici trebuie să mai lucreze!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 8:34

Reclamă
Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Darius Olaru pentru a prinde transferul vieţii: „Aici trebuie să mai lucreze!

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Darius Olaru pentru a prinde transferul vieţii

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Darius Olaru pentru a prinde transferul vieţii. Fostul mare internaţional român a spus că, pentru a putea juca la o echipă mare din străinătate, Olaru trebuie să îşi îmbunătăţească jocul degensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri marcate. Căpitanul celor de la FCSB face cel mai bun sezon al carierei, iar la final visează să prindă un transfer uriaş în străinătate. Ilie Dumitrescu îi transmite că trebuie să îşi îmbunătăţească jocul pe faza defensivă pentru a putea ajunge la o echipă de top.

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Darius Olaru pentru a prinde transferul vieţii

„E într-o formă foarte bună, un lider incontestabil al echipei, cu cifre foarte bune. E o soluție pentru Edi Iordănescu, dar trebuie să rămână la același nivel. Și trebuie să înțeleagă că, deși e superior, sunt momente când trebuie să facă și faza defensivă.

La nivel internațional ai nevoie și de joc fară minge, mai ales ca inter. Contează enorm! La fiecare meci trebuie să aibă reacție. Va fi transferat ca inter. În poziția asta, trebuie să joci un fotbal total.

Pe faza ofensivă e extraordinar. Trebuie să faci tot timpul chestia asta. Orice scouter vine să îl vadă se uită la asta, mai ales în fotbalul important. Aici mai trebuie să lucreze.

Reclamă

Sunt momente când se pierde mingea și el nu face chestia asta. Nu vreau să scot asta în evidență, pentru că e seara lui. E un sfat de la mine pentru el. E nevoie și de joc fară minge ca să prinzi un transfer important pe o sumă mare”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Darius Olaru a „capturat” mingea după primul său hat-trick

Darius Olaru a „capturat” mingea după primul său hat-trick. Mijlocaşul a reacţionat la finalul meciului FCSB – UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Căpitanul roş-albaştrilor s-a „distrat” cu defensiva lui Mircea Rednic şi a înscris pe bandă rulantă.

În prima repriză, Olaru a marcat o „dublă” în decurs de două minute. A punctat şi din penalty, în minutul 66, şi a ajutat-o pe FCSB să se distanţeze de CFR Cluj şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că one-man show. A fost un joc de echipă foarte bun, arătăm bine, meritam. Deja am luat mingea, acum să merg în vestiar să semneze colegii. Mă bucur pentru acest hat-trick, sper să nu fie ultimul. Eram pe listă şi am ales să îmi asum responsabilitatea şi să execut penalty-ul.

Să ştiţi că este un pic dificil, am făcut un antrenament pe sintetic, era mult mai bine în Turcia. Cel mai tare am resimţit frigul după ce am ieşit de la pauză. E foarte frig!

După părerea mea, am făcut şi câţiva paşi greşiţi, putea fi mai mare diferenţa. Ne bucurăm că punem puncte faţă de combatante.

Toate meciurile sunt dificile, dacă jucăm în acest fel cred eu că cu greu mai putem fi opriţi. Nu mă gândesc (n.r. la transfer), trebuie să îmi fac treaba aici. Mă gândesc la campionat şi după la transfer. Mă bucur, le doresc mult succes şi cred că vor face o treabă bună, sperăm cât mai mulţi să facem pasul. Trebuie să arătăm pe tere. Eu îmi doresc, la sfârşitul campionatului.

Deja am patru ani aici şi cred eu că e momentul să câştigăm titlul. Trebuie să analizăm foarte bine, să pregătim bine meciul cu Craiova şi să dăm totul să câştigăm şi acolo„, a declarat Darius Olaru la finalul meciului, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și