Închide meniul

Ilie Dumitrescu laudă transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „E o reacție normală”

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 23:36

Reclamă
Ilie Dumitrescu laudă transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: E o reacție normală”

Ilie Dumitrescu laudă transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul emisiunii Chefi la Cuţite / Antena 1

Ilie Dumitrescu laudă transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Fostul internațional a vorbit despre noua achiziție a lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a revenit în România după ce a petrecut o perioadă bună de timp peste hotare. Acesta a plecat din Liga 1 în anul 2017, atunci când Dinamo l-a vândut la Club Brugge, în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro.

Ilie Dumitrescu laudă transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Ce a spus despre fostul dinamovist

Fostul component al echipei naționale este de părere că Dorin Rotariu este un jucător complet, care o poate ajuta pe FCSB în lupta pentru titlul de campioană. De asemenea, Ilie Dumitrescu a menționat faptul că mutarea realizată de Gigi Becali este una normală, având în vedere faptul că latifundiarul din Pipera l-a vândut pe Andrei Cordea în Arabia Saudită, la Al Tai, în perioada de mercato care s-a încheiat în luna septembrie.

„E o reacție normală! După plecarea lui Cordea, au fost încercați acolo ori Tavi Popescu, care nu poate da un randament foarte bun și a fost forțat și ca ’9’ fals și ca inter. Ori Miculescu, care, deși are ceva timp la echipă, încă nu este jucătorul care să facă diferența. Ai nevoie în pozițiile astea. Adică ceea ce face Florinel Coman în partea stângă. Să ai același randament și în partea opusă. Atunci, clar s-a gândit că Rotariu poate fi o soluție foarte bună pentru postul ăsta.

Este competiție pe post. Este un jucător care a jucat în ultimii ani. Chiar dacă nu a marcat foarte multe goluri. Cred că are vreo 34 de meciuri în sezonul 2022-23. Este un stângaci care are câteva calități extraordinare. Mai ales pentru o echipă cu un profil ofensiv. Are o tehnică superioară, își asumă unu contra unu. Apare foarte bine la finalizare, este genul de jucător care poate pune în valoare atacanți pentru că are și ultima pasă.

Reclamă

Este un jucător complet din punctul meu de vedere și este un transfer foarte bun”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Potrivit lui Gigi Becali, Dorin Rotariu va debuta la FCSB în partida cu FC Voluntari, care va avea loc pe data de 22 octombrie, de la ora 21:00. Meciul din etapa a 13-a a Ligii 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Iosif Rotariu, detalii despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu, a dezvăluit că şi-a sfătuit nepotul să meargă la FCSB, după ce s-a despărţit de Ludogorets în luna august a acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu m-a luat prin surprindere, el se antrenează de două săptămâni cu Poli Timișoara. Am fost toată ziua la stadion. A fost perioada în care a fost jucător liber. A mers la Ludogorets, mai avea un an de contract, dar cei de acolo i-au spus că nu se vor mai baza pe el și a luat hotărârea să rezilieze.

A avut foarte multe discuții, oferte, a preferat să meargă în străinătate, dar i-am spus săptămâna trecută că trebuie să ia o decizie cât mai repede. Chiar l-am sfătuit, a acceptat să revină în România. Eu l-am sfătuit să meargă la FCSB, pentru că se bate la campionat, poate ajunge la FCSB.

Am zis că ar fi bine pentru el, dar el a hotărât. A avut ofertă de la FCSB, de acum. Domnul Gigi Becali știe cel mai bine, eu am o relație specială cu dânsul. Domnul Becali îl știe de foarte mult timp, nu au durat mult discuțiile, dânsul e un om de cuvânt și, dacă își dorește ceva, realizează. Se poate spune și așa (n.red. că el a intermediat discuțiile dintre FCSB și Dorin Rotariu)”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și