Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj „acid” pentru Mihai Pintilii: „Poți să ai 7 licențe! Nu ai ce să mai faci!”

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 23:18

Ilie Dumitrescu, mesaj acid” pentru Mihai Pintilii: Poți să ai 7 licențe! Nu ai ce să mai faci!”

Mihai Pintilii îşi ia adio la postul de antrenor principal la FCSB

Mihai Pintilii, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Farul Constanța, 2-3, în etapa a 23-a din Liga 1. Formația roș-albastră a efectuat mai multe schimbări bizare în timpul meciului, care au fost amplu comentate în spațiul public.

Ilie Dumitrescu, mesaj „acid” pentru Mihai Pintilii

Ilie Dumitrescu a criticat schimbările făcute de FCSB în timpul meciului cu Farul. În plus, acesta i-a transmis lui Mihai Pintilii că nu poate lua deciziile la FCSB, chiar dacă ar avea „7 licențe”.

Reclamă

„Primul lucru: aș fi foarte aspru și exigent în zona organizării pe faza defensivă. Adică prea multe greșeli! Al doilea lucru: este clar că e fantastic, e bucurie, toată lumea se bucură de atmosferă, de joc, de familie, dar se joacă pe puncte și pentru titlu la fiecare meci. Ăsta e un mesaj pentru Pintilii.

Al treilea lucru și cel mai important: trebuie să facă ca fiecare jucător să dea cel mai bun randament pe postul lui. Totuși, există o îngrădire a unor decizii pentru antrenor. Uite, eu am analizat jocul FCSB-ului cu Farul. În prima repriză, Edjouma dă două pase de gol și e schimbat la pauză! Deci două pase clare de gol, evidente. Una pentru Tavi Popescu, când dă cu șiretul interior. Și pasa pentru Compagno! Și a fost extrem de activ, a schimbat jocul. Dacă ești antrenor, poate nu iei decizia asta. Și Deian Sorescu a fost activ, a creat, dar sunt niște schimbări care…”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu: „Poți să ai 7 licențe! Nu ai ce să mai faci!”

„Dau un exemplu. De ce îl schimbi pe Edjouma? Dacă tu vrei să iei o decizie în zona asta, poți să schimbi pe altcineva. Puteai să schimbi Coman cu Tavi Popescu, care nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. Nu poți să zici că de Olaru sau de alții nu te atingi, dar ceilalți sunt vulnerabili și n-ai ce să faci cu ei. Pe urmă, altă schimbare – Cordea, care a fost cel mai bun jucător. Cum să-l schimbi pe Cordea?

M-ai întrebat ce aș fi făcut dacă eram la FCSB. Păi, n-ai ce să faci. Poți să ai 7 licențe. Dacă ăsta e statutul la FCSB, acceptă-l și ești expus, nu ai ce să mai faci. Ți-am dat câteva exemple analizate. Edjouma, două pase senzaționale, cel mai periculos. Deian, activ! Sunt foarte mulți antrenori care n-ar fi luat deciziile astea. E simplu să vorbim, dar e foarte greu să gestionăm într-o situație ca asta.

Altă chestie: bucuria de a juca, bucuria rezultatelor, prietenia, atmosfera… nu prea! Mai ușor, dar trebuie să mergi și în zona aia, să fii mai…”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
  • 4 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie