Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 octombrie 2024, 8:26

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie

Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu

Ilie Dumitrescu şi Dorinel Munteanu / colaj Hepta, Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a avut un mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu. Fost coleg cu Dorinel Munteanu în Generaţia de Aur, Ilie Dumitrescu l-a criticat pe antrenorul Oţelului pentru că l-a bruscat pe David Maftei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a suferit prima înfrângere în acest sezon, într-un meci cu U Cluj, iar la finalul partidei Dorinel Munteanu a declarat că sunt persoane care se bucură pentru că a venit acest insucces al gălăţenilor. U Cluj – Oţelul s-a terminat 2-0.

Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie”

Acum trebuie să ne scuzăm dacă susținem pe cineva? Stai puțin, de unde și până unde? Eu am fost antrenor la Galați, am amintiri frumoase de acolo. Trebuia să nu comentăm gestul ăla, când l-a luat de gât pe jucător? Ce trebuia să spun?

Să trecem cu vederea, nu? Ce putem să facem noi ca să nu-l mai supărăm pe Dorinel Munteanu? Să nu comentăm ce s-a văzut în imagini? Ce trebuia să spun eu la faza aia? Eu nu pot să spun că e normal și susțin chestia asta.

Cu bucuratul… Nu am de ce. Nu avem cum să nu vorbim de bine de proiectul de la Galați, e prima înfrângere. Era supărat, era afectat… Dar îi mai transmit o dată: dacă mai face o dată așa, o să am aceeași reacție, Dorinel Munteanu! 

Reclamă
Reclamă

Ce să spunem dacă tragi copilul ăla de tricou? Ce e asta cu bucuratul… Să fie sănătos”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Mă bucur pentru cei care se bucură pentru acest rezultat. De câteva săptămâni, tot era întrebarea `Când va pierde Oțelul?`. Multă lume care comentează fotbalul se bucură că am pierdut acest meci”, a spus Dorinel Munteanu după înfrângerea cu U Cluj, pentru sursa citată.

U Cluj – Oţelul 2-0. Prima înfrângere din acest sezon pentru echipa lui Dorinel Munteanu

La Cluj, după o primă repriză în care cel dintâi şut pe poartă a venit abia în minutul 42, de la Samuel Teles, partea secundă a fost mai disputată şi a adus golurile. Gazdele au primit penalty la un henţ al lui Zivulic şi după intervenţia VAR, iar Dan Nistor a deschis scorul transformând lovitura de pedeapsă în minutul 61.

Reclamă

După opt minute, clujenii au majorat diferenţa prin Mamadou Thiam, care a profitat de o minge respinsă de portarul Iustin Popescu şi a înscris cu capul. Oaspeţii au ratat o bună ocazie în minutul 90+2, când goalkeeperul clujean Gertmonas a scos şutul lui Răzvan Tănasă.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 şi a adus prima înfrângere pentru echipa lui Dorinel Munteanu în acest sezon al Ligii 1, „Şepcile roşii” bifând prima victorie stagională după mai bine de o lună. În clasament clujenii sunt lideri, cu 26 de puncte, la cinci puncte de ocupanta locului secund, U Craiova (20 de puncte şi un meci mai puţin), în timp ce gălăţenii se află pe poziţia a treia, cu 19 puncte.

După meci, Dorinel Munteanu a făcut acuzaţii grave la adresa arbitrilor. Antrenorul gălăţenilor a susţinut că rezultatul ar fi fost „viciat”. Munteanu a precizat că nu comentează mai mult pentru că va ajunge iarăşi la Comisia de Disciplină. Munteanu este deja judecat la Comisia de Disciplină pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei, jucător de 20 de ani împrumutat de la Farul Constanţa.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00 20 oct.

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 4 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 5 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB! 6 „M-am luptat toată ziua”. Lando Norris regretă turul de loc 4 pentru cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite
Citește și