Închide meniul

Ilie Dumitrescu, radical după CFR – FCSB 2-2: „Este foarte greu. Anul trecut a fost omogenitate”

Dan Roșu Publicat: 16 septembrie 2024, 8:04

Reclamă
Ilie Dumitrescu, radical după CFR – FCSB 2-2: „Este foarte greu. Anul trecut a fost omogenitate

Ilie Dumitrescu, radical după CRF - FCSB 2-2

Ilie Dumitrescu, radical după CRF - FCSB 2-2

Ilie a vorbit după CFR Cluj – FCSB 2-2, fiind sigur că echipa din Bucureşti nu va mai lua titlul şi în acest sezon. Roş-albaştrii sunt la 9 puncte de locul 1, după primele 8 etape disputate şi vor evolua şi în Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Trebuie să ne gândim ce s-a întâmplat în sezonul trecut. Au început extraordinar și au terminat pe primul loc. Este greu de recuperat diferența asta de puncte. Este foarte greu. Diferența este mare de puncte, tu vei fi angrenat și în Europa League, unde ai nevoie de o pregătire foarte bună din punct de vedere fizic.

Ilie Dumitrescu, după CFR – FCSB 2-2: „Este foarte greu. Anul trecut a fost omogenitate”

O să schimbe 3-4 jucători (n.r.- de la meci la meci), n-ai cum să joci cu aceiași jucători. Diferența este foarte mare între ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut și ceea ce se întâmplă acum.

Anul trecut a fost omogenitate, s-a mers pe aceeași formulă. Vârfurile au fost clar Olaru și Florinel Coman. De la meci la meci, echipa asta a ajuns să aibă o exprimare consistentă”, a spus Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Gigi Becali anunţă schimbări masive după derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali abia aşteaptă debutul lui Daniel Bărligea în tricoul lui FCSB. De asemenea, el a anunţat că Alex Băluţă şi Tavi Popescu şi-au câştigat postul de titulari după prestaţiile din repriza secundă de la Cluj şi a dezvăluit ce jucători vor rămâne pe bancă.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Gigi Becali vrea ca echipa sa să marcheze câte 4-5 goluri pe meci şi să învingă adversarele fără drept de apel:

„(n.r. Bîrligea intră din meciul următor?) Sigur că da. O să fie altceva. Eu cred că e mai bun. Louis Munteanu are execuţii. Bîrligea aleargă mai mult, e mai puternic.

Eu sunt mulţumit în această seară. În a doua repriză am jucat, ce să mai. Suntem în căutarea primului 11. Să vedem. Băluţă şi-a câştigat dreptul de joc. Bîrligea apare şi el. Tavi Popescu apare că nu avem U21 şi cu Pantea am văzut că nu prea ne descurcăm. O să iasă David Miculescu, Popa, Baeten. O să apuce şi Ştefănescu prin repriza a doua. Dacă dă un gol, meciul următor e titular.

Reclamă

La revedere cu doi închizători. Am văzut ce înseamnă Tănase la mijlocul terenului. Vreau să dăm câte 4-5 goluri, să distrugem adversarul. Să îl năucim”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:22

Gigi Becali, replică devastatoare pentru Louis Munteanu: „Să împartă inteligenţa lui la 3!”. Patronul FCSB-ului nu s-a abţinut

15:12

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

14:47

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia. Ce a spus despre perla lui Gigi Becali de la FCSB

14:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama, meci cu 10 goluri. Nebunie totală în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Două meciuri sunt ACUM

14:17

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!”

13:50

Propunere incredibilă pentru Florentino Perez: „L-aş vinde pe Vinicius cu 300 de milioane euro!” Transferurile stelare propuse

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și