Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!”

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 9:24

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!”

Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Ilie Dumitrescu și gestul făcut de Ermal Krasniqi/ Colaj captură Digi Sport, Profimedia

Ilie Dumitrescu a avut o reacție furibundă, după gestul făcut de Ermal Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț, în duelul dintre Farul și Rapid. Fostul internațional român l-a taxat pe mijlocașul kosovar pentru ieșirea pe care a avut-o în timpul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Ermal Krasniqi a fost extrem de nemulțumit de faptul că Bogdan Lobonț l-a schimbat în minutul 60. Momentul a fost unul tensionat, „Pisica” încercând să poarte un dialog cu mijlocașul său, însă a fost ignorat total.

Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Ilie Dumitrescu a văzut gestul lui Ermal Krasniqi și l-a criticat pe acesta, subliniind faptul că în mandatul lui Cristiano Bergodi, kosovarul nu avea astfel de reacții atunci când era schimbat.

„Mister” susține că Krasniqi ar fi putu purta o discuție cu Lobonț după meci, fără a avea o astfel de reacție în timpul partidei. Ilie Dumitrescu a mai amintit și de faptul că și marilor jucători li se întâmplă să fie schimbați în timpul unui meci, însă reacțiile lor nu trebuie să fie luate drept exemplu.

Eu îmi pun altă întrebare. Avem foarte multe imagini când era Bergodi pe bancă. I-a făcut așa lui Bergodi? Și a fost schimbat de multe ori la pauză sau în minutul 60. Nu a făcut niciun gest. De ce face gestul ăsta?

Reclamă

Poți să ai o discuție cu antrenorul a doua zi, în seara aia, dar să nu faci asta. Și pe banca a continuat să facă. L-am văzut pe Vinicius că era supărat că l-a scos în ultimele minute cu Barcelona.

Pe Vinicius l-a schimbat pentru că după ce a făcut un sprint s-a pus într-o poziție mai așa și a vrut să îl menajeze. Stai că nu toți sunt Mbappe sau Vinicius. Dacă luăm doar asta de la Vinicius, nu este ok.

Cum o să se simtă Lobonț care va mai lucra cu el? O să rămână ca antrenor de portari. De-asta a spus la final că nu joacă nicio șansă. El va rămâne în vestiar. Așa îl tratezi? Așa îi faci?”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gică Hagi, după ce Farul a învins-o pe Rapid cu scorul de 3-1. Fostul internaţional l-a numit pe managerul campioanei „profesor universitar”.

Acesta a remarcat faptul că „Regele” poate să obţină rezultate extraordinare, şi după ce pierde mai mulţi titulari, faţă de sezonul precedent.

Gică Hagi e profesor universitar în relații de joc. Incredibil ce poate să facă omul acesta în fiecare an, după ce pierde 5-6 jucători!

O echipă care atacă foarte bine spațiile în profunzime, cu cele mai multe șuturi. O echipă lucrată. Să conduci și să ai ocazii, apoi să ajungi la rezultatul acesta, e vorba de o muncă extraordinară”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
Vezi toate știrile
Citește și