Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacție genială după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Nu e ‘my favourite’!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2023, 10:19 / Actualizat: 12 februarie 2023, 11:49

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacție genială după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Nu e my favourite!

Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, într-un studio de televiziune / Instagram

Ilie Dumitrescu, reacție genială după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Fostul internațional a vorbit despre prestația arbitrului Marcel Bîrsan. „Mister” a declarat că centralul nu este printre preferații săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu s-a referit la faultatul comis de Cristi Manea asupra lui Andrei Ivan, din care a rezultat lovitura liberă prin care Universitatea Craiova a deschis scorul. „Nu e my favourite!”, a spus Mister despre Marcel Bîrsan, cu privire la decizia de a acorda fază fixă oltenilor.

Ilie Dumitrescu, reacție genială după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

”Când îți dai seama că preluarea nu e bună, încerci să scoți un fault. Și aici e contact. Stai, stai, lasă faza pe normal. Un lucru e cert. Ivan lovește primul mingea. Când lovește și cade, arbitrul e tentat să dea fault. De aceea a și fluierat.

Se vede când îl calcă pe gheată. El cade, provoacă acest fault. Nu e ’my favourite’, adică nu e favoritul meu (n.r. – Marcel Bîrsan), dar a arbitrat bine în seara asta.

Ai văzut contactul când îl calcă pe gheată pe Manea. Asta spun, e în cădere. Este un fault scos inteligent de Ivan. A anticipat greșit, atacantul e mai rapid, îi împiedică alergarea, el dă în minge. Aici m-am luat după Crăciunescu, cu îi împiedică alergarea. Ivan a interpretat foarte bine faza”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Cristi Manea, acuzaţii dure după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Cristi Manea a lansat acuzaţii dure după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Fundaşul celor de la CFR Cluj a spus că nu a fost fault la lovitura liberă din care Andrei Ivan a deschis scorul în derby. Manea spune că a primit şi cartonaşul galben total nemeritat.

E frustrant. Le-a acordat o fază periculoasă din nimic. Le-a pus mingea pe 16 metri (n.r. – se referă la faza golului marcat de Ivan din lovitură liberă). E al treilea cartonaș galben pe care îl iau pe nedrept. Dacă mai iau unul sunt suspendat. Am alergat tot meciul și am luat gol din nimic.

Pe final mi-a rupt gheata. Mie îmi dă fault și galben și aici nu se dă nimic. Mi-au intrat crampoanele în picior. Nu putem să spunem nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Şi în play-off-ul trecut am trecut prin momente grele, dar noi suntem o echipă experimentată, ştim să gestionăm astfel de momente. Am avut şi astăzi destul de multe ocazii, dacă am fi reuşit să fructificăm, altfel ar fi fost meciul”, a spus Manea, la final.

Dan Petrescu, discurs tăios după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Dan Petrescu a avut un discurs tăios la adresa jucătorilor săi, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Antrenorul campioanei a tras şi un semnal de alarmă în privinţa luptei la titlu.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos după ce campioana a pierdut şi derby-ul cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus cu 2-0, prin dubla de senzaţie reuşită de Andrei Ivan.

Dan Petrescu se teme de ce e mai rău în acest final de sezon regular, după ce echipa sa a pierdut în numai o săptămână derby-urile cu FCSB şi Universitatea Craiova. Pentru CFR Cluj urmează super-duelul din Conference League, cu Lazio.

„Am început foarte bine, ne-a anulat un gol, am avut o fază de penalty. Am fost agresivi şi ofensivi. A doua repriză a fost ceva confuz. Am făcut cadou primul gol, mie Cristi mi-a spus că a dat în minge. Cei de la Craiova au avut jucători care au făcut diferenţa. Creţu şi Nistor au făcut diferenţa. Nu era îngrijorător dacă pierdeam cu alte echipe. Craiova a meritat, a fost echipa ma bună. Sunt dezamăgiţi de evoluţia jucătorilor, cam pe toţi. Eu sunt supărat pe ei pentru că eu cred că pot să dea mai mult.

Când nu marchez, e o problemă, mai ales că avem mulţi atacanţi. Mă îngrijorează tot. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri. Nu poţi să iei campionatul aşa, avem deja 7 înfrângeri. E clar că apărarea nu mai e ce a fost. E o perioadă mai grea. Mai sunt 15 meciuri, noi avem şi Europa, dar şi Cupa României. E clar că trebuie să facem o analiză mai clară. Toţi jucătorii ar trebui să dea mai mult. Bordeianu a jucat bine astăzi. Cipi nu a jucat rău, dar a trebuit să fac o schimbare. Nu puteam să nu fac schimbări. Va fi un campionat mult mai încins şi mai dramatic. Dacă vom juca ca azi, o să pierdem cu Lazio. În momentul de faţă, e la cald ce pot să spun”, a spus Dan Petrescu după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și