Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacţie imediată după decizia lui Gigi Becali de a-l lăsa şef la FCSB pe Mihai Stoica

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2023, 8:39

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacţie imediată după decizia lui Gigi Becali de a-l lăsa şef la FCSB pe Mihai Stoica

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu a avut o primă reacţie după decizia lui Gigi Becali de a-l lăsa şef la FCSB pe Mihai Stoica. Meme ar putea deveni președinte al Consiliului de Administrație, dacă actualul patron se ţine de cuvânt şi renunţă la implicarea la clubul din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a glumit când a spus că Mihai Stoica va decide tot la club. MM a acceptat propunerea lui Gigi Becali de a fi numărul 1 în club.

Ilie Dumitrescu, reacţie imediată după decizia lui Gigi Becali de a-l lăsa şef la FCSB pe Mihai Stoica

„E MM acolo, un om cu experiență care știe să gestioneze foarte bine momente de genul ăsta. Dacă el va avea putere de decizie acolo, eu am încredere totală în Stoica”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Mihai Stoica a anunţat că are o nouă funcţie la FCSB, după ce Gigi Becali a renunţat la ea. „El a mai spus că renunță, dar niciodată nu a părăsit funcția. Astăzi (n.r. – luni) a părăsit funcția! Nu știu care e procedura. Mi-a oferit funcția și am acceptat-o.

Voi fi președintele Comisiei de Administrație. Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă, acum mi-am luat doar cămașa de președinte de Comisie de Administrație.

Reclamă

Nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului, eu nu voi face schimbări”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali a găsit deja cumpărător pentru FCSB

Dumitru Dragomir se laudă că i-a găsit deja cumpărător lui Gigi Becali pentru FCSB. Asta dacă patronul chiar va vinde clubul din Berceni pentru 25 de milioane de euro. Din spusele lui Dragomir, mai depinde şi ce va include această tranzacţie.

Mai mult, fostul şef de la Ligă e dispus să investească şi el 3-4 milioane de euro la FCSB. Asta doar în situaţia în care Gigi o va vinde cu tot cu jucătorii care în viitor pot valora multe milioane, precum Octavian Popescu sau Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

„De acord că Florinel Coman e jucător de 7 milioane, dar sunt alți 10-15 de câte un milion și tot la 30-35 de milioane ajungi. Dacă vrei să o dai, ceri 25-30, cât a cerut și el. Face. Sunt clienți. De 25 de milioane îi dau eu client într-o săptămână, dar să dea și zece din centrul de copii și juniori. Strâng eu imediat 3-4.

Dacă dai cu baza sportivă ceri 100-120 de milioane. Păi are 60-70 de hectare de pământ acolo, cu tot ce e în față, în dreapta, că și ăla e pământul lui. Are pământ mult acolo, voia să-și facă stadion acolo, dar acum bagă banii în biserici

Cum dracu să nu mă bag să cumpăr FCSB? E echipă tânără. Dar știi cum e Gigi, ca și cu Palatul. Când i-a dat 15 a cerut 20, când i-a dat 20 a cerut 25, ca să nu-l dea. M-aș băga să cumpăr FCSB cu încă 4-5, aș băga și eu 3-4 milioane. Aici nu ai cum să pierzi. Într-o săptămână găsesc oameni să o cumpăr cu 25 de milioane, dar nu cu mai mult.

Nu aș băga să mă duc să conduc eu Steaua (n.r. – FCSB) că mor. Aș băga pentru că sunt jucători pe care ai putea să iei o grămadă de bani, cum e Octavian Popescu. Văd că-l critică, dar ce pasă i-a dat lui Coman peste… Vai, ce jucător e. Acolo e și un portar foarte bun, Vlad. Să-l mai lase și pe ăla să apere că e mare valoare”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și