Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacţie ironică, după ce Dinamo a bătut palma cu noul antrenor: „Au stat faţă în faţă cu HR-ul”

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 21:11

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacţie ironică, după ce Dinamo a bătut palma cu noul antrenor: „Au stat faţă în faţă cu HR-ul

Ilie Dumitrescu, reacţie ironică, după ce Dinamo

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie ironică, după ce Dinamo a bătut palma cu noul antrenor. Croatul Zeljko Kopic are şanse foarte mari să preia banca formaţiei din Ştefan cel Mare, după ce pe lista de posibili antrenori s-au vehiculat mai multe nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După demisia lui Ovidiu Burcă, numele lui Liviu Ciobotariu, Florin Bratu, Ionuţ Chirilă sau Florin Maxim au apărut în presă.

Ilie Dumitrescu, reacţie ironică, după ce Dinamo a bătut palma cu noul antrenor

Ultimul nume apărut este cel al lui Zeljko Kopic, iar acest ucru l-a amuzat pe Ilie Dumitrescu. Fostul mare jucător al României a ironizat modul în care „câinii” şi-au căutat un nou antrenor în ultimele zile.

„Bine că s-a rezolvat și problema asta. A fost un maraton, așa. Zici că au fost trei, patru, cinci antrenori care au stat față în față cu HR-ul, cu cei de la resurse umane, au fost la interviuri. Au dat testul.

La concurs față în față. Așa a părut chestia asta. Îl iei pe ăla, îl pe ăla, îi mai chemi și pe ăștia de aici. Florin Bratu nu i-a convins pe băieții ăștia. A picat la interviu și l-au luat pe băiatul ăsta din Croația”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Ce salariu va avea Zeljko Kopic la Dinamo

Iată ce salariu va avea Zeljko Kopic la Dinamo. Antrenorul croat va câştiga mai mult ca Ovidiu Burcă, precedentul tehnician al „câinilor”.

Potrivit gsp.ro, Zeljko Kopic şi conducerea lui Dinamo s-au înţeles în privinţa unui salariu lunar de 8.000 de euro. Totodată, în cazul în care croatul va reuşi să salveze Dinamo de la retrogradare, ar urma o renegociere a salariului în vară.

Steliano Filip, care a colaborat cu Zeljko Kopic la Hajduk Split, a lăudat decizia conducerii lui Dinamo de a-l aduce ca principal pe antrenorul croat.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un antrenor foarte bun. Este foarte exigent și impune disciplina la echipă. Știe să se impună în fața fotbaliștilor. Este genul lui Dusan Uhrin ca antrenor. Eu cred că va salva echipa de la retrogradare, fără discuții. Sper, îmi doresc din tot sufletul, ca Dinamo să se salveze”, a declarat Steliano Filip pentru sursa citată.

Conducerea lui Dinamo a studiat mai multe nume pentru înlocuitorul lui Ovidiu Burcă. Florin Bratu, Liviu Ciobotariu şi Florin Maxim, antrenorul lui Corvinul, ar fi fost printre variantele studiate de conducerea lui Dinamo pentru postul de antrenor principal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și