Închide meniul

Ilie Poenaru a dat cărţile pe faţă! Ce negocieri a purtat cu Gigi Becali: „E simplu, trebuie să găseşti un numitor comun”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 noiembrie 2022, 23:30

Ilie Poenaru a dat cărţile pe faţă! Ce negocieri a purtat cu Gigi Becali: „E simplu, trebuie să găseşti un numitor comun

Ilie Poenaru, mesaj direct pentru Gigi Becali

Ilie Poenaru, în timpul unui meci pentru UTA / Hepta

Ilie Poenaru a dat cărţile pe faţă şi a recunoscut că a purtat negocieri cu persoane din anturajul lui Gigi Becali, pentru a o prelua pe FCSB. Fostul antrenor de la UTA a mărturisit că negocierile nu au avansat, şi nu s-a ajuns la un numitor comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru s-a aflat pe lista lui Gigi Becali, pentru a prelua banca FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică. Până la o eventuală alegere a patronului roş-albaştrilor, echipa este pregătită de Mihai Pintilii, care a obţinut două victorii importante în Liga 1, cu Rapid şi FC U Craiova 1948.

Ilie Poenaru a dat cărţile pe faţă şi a recunoscut că a purtat negocieri cu Gigi Becali

Ilie Poenaru a lăsat de înţeles că nu ar spune nu unei eventuale colaborări cu Gigi Becali. Tehnicianul de 46 de ani a declarat că antrenorul pe care va miza patronul roş-albaştrilor ar trebui să aibă un plan bine pus la punct, pentru a se evita discuţiile care au apărut după plecarea lui Nicolae Dică.

„(n.r. întrebat dacă a fost contactat de Gigi Becali) Din anturajul dânsului, nu de dânsul, nu de altcineva din conducere, dar din anturajul dânsului am fost întrebat. A fost o simplă întrebare și atât și aici am rămas.

Depinde de situație. Nu știu dacă ceilalți care au fost înaintea lui Dică au avut probleme de vestiar. Nu știm care este adevărul între Dică și Pintilii. Depinde de situație. Depinde de ceea ce ți se transmite, de discuțiile pe care le ai…

Reclamă

Acum mi-e greu să spun… Dacă mergi acolo, e clar că ai o strategie, că ai niște principii pe care trebuie să le discuți înainte și trebuie să ne punem la masă cu toții. Nu vorbim aici doar despre FCSB. La orice echipă la care mergi trebuie să vezi politica clubului, ceea ce își doresc patronul, președintele și așa mai departe. În cazul în care vrei să mergi, trebuie să găsești un numitor comun. E simplu”, a declarat Ilie Poenaru, pentru ProSport.

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB

Gigi Becali a avut o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB. Gigi Becali a avut o nouă reacţie virulentă din cauza posibilităţii ca Mihai Pintilii să nu poată fi antrenor la FCSB pentru că nu are licenţă PRO. Patronul FCSB şi-a adus aminte că nici Mirel Rădoi nu avea licenţă PRO când a fost numit selecţioner al României.

Gigi Becali dă exemplul naţionalei României, în contextul în care Mihai Pintilii nu va putea fi „principal” la FCSB. Becali a dat şi exemplele lui Ilie Poenaru şi Marius Croitoru care, deşi nu au licenţa PRO, antrenează de ani de zile în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi. S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă.

Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde)„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și