Închide meniul

Ilie Poenaru caută „cârtița” din vestiarul de la UTA Arad: „Vom afla cine a declarat asta și vom lua măsuri, până la excluderea lui!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 august 2022, 22:07

Ilie Poenaru caută „cârtița din vestiarul de la UTA Arad: „Vom afla cine a declarat asta și vom lua măsuri, până la excluderea lui!

Ilie Poenaru, UTA

Ilie Poenaru, în timpul unui meci / Profimedia

Ilie Poenaru caută „cârtița” din vestiarul de la UTA Arad. În presă a apărut informația conform căreia atmosfera din cadrul echipei arădene este extrem de tensionată și chiar ar fi culminat cu o răbufnire a mijlocașului olandez Desley Ubbink.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, Ubbink s-ar fi plâns în fața colegilor că Poenaru „își bate joc de mine”, după ce mijlocașul a fost lăsat pe bancă în meciul cu Rapid, deși antrenorul arădenilor i-ar fi dat de înțeles că va fi titular.

Ilie Poenaru caută „cârtița” din vestiarul de la UTA Arad

„Ăsta cred că mă ia la mișto! Își bate joc de mine. Mă laudă în conferințe, apoi nu mă bagă”, ar fi „tunat” Desley Ubbink, potrivit gsp.ro.

Jucătorii de la UTA Arad îl acuză pe Poenaru pentru deciziile luate în cadrul echipei și consideră că viitorul său la club va fi din ce în ce mai complicat:

„Cu duplicitatea asta n-are nicio șansă! Una ne spune la ședințe și la antrenamente și alta se întâmplă înaintea meciurilor. Și-a pus în cap vestiarul și asta n-o să-l ajute cu nimic”, spun jucătorii de la UTA Arad, conform sursei citate.

Reclamă

Ilie Poenaru a aflat de zvonurile respective și a lămurit situația. Antrenorul de la UTA Arad a asigurat că n-a existat vreun conflict direct între el și jucătorii săi.

Poenaru: „La orice club se întâmplă să ai jucători nemulțumiți”

În același timp, tehnicianul „Bătrânei Doamne” a anunțat că va încerca să afle cine este „cârtița” din vestiar, care a făcut declarațiile respective în presă.

„Nu am avut nici un conflict cu nici un jucător din luna iunie de când am preluat echipa, nici înainte de Rapid sau alt meci, sunt genul de antrenor care are comunicare cu toată lumea și-mi place să am comunicare cu jucătorii mei, să avem un grup frumos și unit și o atmosferă bună, ceea ce avem acum la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Singura problemă și frustrare de la acest meci cu Rapid a fost că am pierdut nemeritat și atât, iar după meci i-am felicitat pentru jocul prestat și le-am spus să ridice capul pentru că au făcut un meci bun.

Nu am avut nicio discuție în contradictoriu cu nimeni, mai ales cu jucătorii care ei au înțeles că pot avea dialog cu mine bazat pe respect și argumente, dar ei au înțeles că eu decid tot și că trebuie să accepte orice decizie pentru că sunt jucători profesioniști și au un contract și un regulament care trebuie respectat.

La orice club se întâmplă să ai jucători nemulțumiți, asta e clar că unii sunt supărați că nu joacă sau că joacă mai puțin dar nu au creat probleme nu au făcut atmosferă ei trebuie să se supună și să muncească la fiecare antrenament să-mi demonstreze că merită să joace.

Clar că va fi (n.r. – o ședință la club) pentru că nu lăsăm lucrurile așa și sigur vom face orice să aflăm cine a declarat aceste lucruri și clar vom lua măsuri, până la excluderea lui”, a spus Ilie Poenaru, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și