Închide meniul

Ilie Poenaru, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Accept o discuţie, ştiu ce îşi doreşte patronul de la FCSB!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2022, 13:54

Ilie Poenaru, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Accept o discuţie, ştiu ce îşi doreşte patronul de la FCSB!

Ilie Poenaru, mesaj direct pentru Gigi Becali

Ilie Poenaru, în timpul unui meci pentru UTA / Hepta

Ilie Poenaru, mesaj direct pentru Gigi Becali, în contextul în care Mihai Pintilii ezită să dea un răspuns ferm pentru a deveni antrenor principal la FCSB. De altfel, Poenaru susţine că au fost contacte după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru anunţă că ar accepta o discuţie cu Gigi Becali şi spune că, dacă ar accepta să vină la FCSB, ştie ce îl aşteaptă.

Ilie Poenaru, mesaj direct pentru Gigi Becali

După plecarea lui Dică a fost acest contact. A fost un simplu telefon și nimic mai mult. O simplă discuție de câteva minute. De atunci nu. 

Sunt pregătit pentru orice. În toată această perioadă, de la etapă la etapă, prin anii care trec, și pe la echipele pe care am trecut, m-am maturizat. M-am lovit de foarte multe lucruri. Astea sunt benefice pentru noi dacă știm să le gestionăm. Chiar și perioada UTA, eu nu o consider un eșec, o consider o experiență foarte bună. Și de aceea spun că de la an la an m-am maturizat și gestionez și văd altfel lucrurile. Sunt pregătit pentru orice. Nu neapărat pentru FCSB, sunt pregătit pentru orice. 

Accept o discuție. În mare cam știm despre ce este vorba. Știm cu toții ce-și dorește domnul Becali. Domnul Becali își dorește o echipă care să joace un fotbal bun și care să se bată pentru campionat. Deocamdată pentru accederea în playoff, pe urmă pentru campionat. Pentru că nu au renunțat. Au și lotul competitiv pentru așa ceva. E un lot de jucători care te obligă să faci aceste lucruri. Dar până acolo mai este drum lun și deocamdată nu are rost să vorbim”, a spus Ilie Poenaru la sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB

Totuşi, Mihai Pintilii este tentat să accepte să devină antrenor principal la FCSB. Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB. Gigi Becali a avut o nouă reacţie virulentă din cauza posibilităţii ca Mihai Pintilii să nu poată fi antrenor la FCSB pentru că nu are licenţă PRO. Patronul FCSB şi-a adus aminte că nici Mirel Rădoi nu avea licenţă PRO când a fost numit selecţioner al României.

Gigi Becali dă exemplul naţionalei României, în contextul în care Mihai Pintilii nu va putea fi „principal” la FCSB. Becali a dat şi exemplele lui Ilie Poenaru şi Marius Croitoru care, deşi nu au licenţa PRO, antrenează de ani de zile în Liga 1.

Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi. S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde)„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și