Închide meniul
Foto

Imagini cu fanii Petrolului în Gara Basarab! Înconjuraţi de jandarmi, au scandat injurii la adresa rivalilor din Giuleşti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2023, 18:33

Reclamă
Imagini cu fanii Petrolului în Gara Basarab! Înconjuraţi de jandarmi, au scandat injurii la adresa rivalilor din Giuleşti

Fanii Petrolului au ajuns în Bucureşti - AntenaSport

Fanii Petrolului au ajuns în Bucureşti - AntenaSport

Imagini cu fanii Petrolului în Gara Basarab. Câteva sute de fani ai Petrolului au făcut deplasarea pentru derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atmosfera se anunţă a fi una incendiară în Giuleşti, având în vedere rivalitatea dintre cele două echipe. Iar fanii sunt pregătiţi să facă o atmosferă incendiară la derby.

Imagini cu fanii Petrolului în Gara Basarab

Meciul este unul de risc, iar jandarmii i-au luat în primire pe fanii ploieşteni încă de la sosirea în Bucureşti. Ultraşii Petrolului au început deja „războiul galeriilor” şi au scandat injurii la adresa rivalilor. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU FANII PETROLULUI)

Cristiano Bergodi, după ce a fost scos la masă de Şucu şi Angelescu: „Nu mi-au reproşat nimic! Nu simt presiune!”

Cristiano Bergodi a dezvăluit ce a discutat cu conducere, după ce a fost scos la masă de Şucu şi Angelescu. De asemenea, Cristiano Bergodi l-a „băgat în şedinţă” pe Horaţiu Moldovan înainte de Rapid – Petrolul. Portarul Rapidului a avut o prestaţie modestă în meciul cu Voluntari, pierdut de Rapid cu scorul de 2-1 şi chiar şi-a asumat vina pentru înfrângere.

Cristiano Bergodi a spus că îi va acorda în continuare credit lui Horaţiu Moldovan. De asemenea, italianul a vorbit şi despre discuţia avută cu Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae. Cei 4 au luat masa în oraş.

Reclamă

„E un derby şi ştim ce ambiţii sunt la mijloc şi ce rivalitate este. Vom întâlni o echipă bună, a câştigat ultimul meci cu Farul. Ei trec printr-o perioadă foarte bună. Vrem să reparăm ce a fost în meciul cu Voluntari. Am vorbit cu el Horaţiu, i-am readus zâmbetul pe buze pentru că el e primul care şi-a asumat vina. Dar am zis că eu sunt primul vinovat. Se întâmplă să greşească şi cei mai mari portari din lume şi nu va fi ultima dată. E un portar foarte bun şi am vorbit cu el. Eu cred că acum este liniştit şi are moralul bun. Sigur că îi voi acorda încredere.

Nu e un moral aşa de bun, dar eu sunt un om echilibrat şi nu mă entuaziasmez nici când câştigăm. Şi când pierdem sunt liniştit şi ştiu ce probleme avem la echipă. Eu am venit la 3-4 zile înainte de începutul sezonului. Nu vreau să caut o scuză, dar am nevoie de timp. Am făcut bune oriunde am stat. Nu ştiu dacă o să am timp, trebuie să îi întrebaţi pe conducătorii Rapidului. Eu ştiu ce pot să fac şi nu simt nicio presiune. Eu muncesc şi vreau să scot echipa din criză. Am 58 de ani şi pot să fac faţă presiunii. Mi-au dat încredere, ceea ce a spus şi domnul Şucu. Nu mi-au reproşat ceva „, a spus Cristino Bergodi înainte de Rapid – Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și