Închide meniul

Cristiano Bergodi, după ce a fost scos la masă de Şucu şi Angelescu: „Nu mi-au reproşat nimic! Nu simt presiune!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2023, 18:27

Reclamă
Cristiano Bergodi, după ce a fost scos la masă de Şucu şi Angelescu: „Nu mi-au reproşat nimic! Nu simt presiune!

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA - Rapid 2-2

Captură AntenaSport

Cristiano Bergodi a dezvăluit ce a discutat cu conducere, după ce a fost scos la masă de Şucu şi Angelescu. De asemenea, Cristiano Bergodi l-a „băgat în şedinţă” pe Horaţiu Moldovan înainte de Rapid – Petrolul. Portarul Rapidului a avut o prestaţie modestă în meciul cu Voluntari, pierdut de Rapid cu scorul de 2-1 şi chiar şi-a asumat vina pentru înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a spus că îi va acorda în continuare credit lui Horaţiu Moldovan. De asemenea, italianul a vorbit şi despre discuţia avută cu Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae. Cei 4 au luat masa în oraş.

Cristiano Bergodi, după ce a fost scos la masă de Şucu şi Angelescu

„E un derby şi ştim ce ambiţii sunt la mijloc şi ce rivalitate este. Vom întâlni o echipă bună, a câştigat ultimul meci cu Farul. Ei trec printr-o perioadă foarte bună. Vrem să reparăm ce a fost în meciul cu Voluntari. Am vorbit cu el Horaţiu, i-am readus zâmbetul pe buze pentru că el e primul care şi-a asumat vina. Dar am zis că eu sunt primul vinovat. Se întâmplă să greşească şi cei mai mari portari din lume şi nu va fi ultima dată. E un portar foarte bun şi am vorbit cu el. Eu cred că acum este liniştit şi are moralul bun. Sigur că îi voi acorda încredere.

Nu e un moral aşa de bun, dar eu sunt un om echilibrat şi nu mă entuaziasmez nici când câştigăm. Şi când pierdem sunt liniştit şi ştiu ce probleme avem la echipă. Eu am venit la 3-4 zile înainte de începutul sezonului. Nu vreau să caut o scuză, dar am nevoie de timp. Am făcut bune oriunde am stat. Nu ştiu dacă o să am timp, trebuie să îi întrebaţi pe conducătorii Rapidului. Eu ştiu ce pot să fac şi nu simt nicio presiune. Eu muncesc şi vreau să scot echipa din criză. Am 58 de ani şi pot să fac faţă presiunii. Mi-au dat încredere, ceea ce a spus şi domnul Şucu. Nu mi-au reproşat ceva „, a spus Cristino Bergodi înainte de Rapid – Petrolul.

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi, după ce l-a băgat în şedinţă pe antrenorul Rapidului

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi şi a anunţa ce se va întâmpla cu italianul care este antrenorul Rapidului. Totul după ce giuleştenii au pierdut meciul cu FC Voluntari şi au ajuns pe locul 8 în Liga 1.

Reclamă

Patronul Rapidului l-a băgat în şedinţă pe Bergodi. Nu au lipsit nici acţionarul minoritar Victor Angelescu şi preşedintele clubului, Daniel Niculae. Dan Şucu asigură că nu s-a pus în niciun moment problema schimbării antrenorului!

Am avut cu toţii astăzi (n.r. ieri) o întâlnire cu antrenorul nostru, Cristiano Bergodi. Aţi văzut, nu este niciun secret. Au apărut şi poze, doar vreau să lămuresc transparent ce s-a întâmplat acolo. Întâlnirea nu a fost, aşa cum se speculează, pentru a-i da vreun avertisment sau ultimatum domnului Bergodi. Din contră!

Ştim cu toţii că este nevoie de răbdare şi mai ştim că acest cuvânt, răbdare, nu face parte, momentan, din vocabularul Giuleștiului. Clubul Rapid, noi, cu toții, trebuie să învățăm să avem răbdare… Nu este simplu, dar proiectele cu adevărat mari, proiectele solide, care să reziste mulţi ani, se construiesc cu enorm de multă răbdare şi nu pe fundații emoționale.

Reclamă 4 / 0/3

A crea o echipă mare, competitivă, o campioană, nu este o probă de 100 de metri garduri, ci una de maraton. Un maraton fotbalistic și administrativ, ce trebuie gestionat fără grabă, cu înțelepciune. Mă ştiţi foarte bine cum sunt ca om de business… Vom construi cărămidă cu cărămidă!„, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Patronul alb-vişiniilor a dezvăluit că îi va mai aduce întăriri lui Bergodi, pentru a se putea bate la titlu. A fost făcut planul.

L-am invitat, deci, pe domnul Bergodi pentru a-l întreba ce putem să facem pentru el, pentru echipă, de ce mai are nevoie…

L-am simţit foarte hotărât, liniştit, dar totodată entuziasmat de proiect. Este convins că echipa va creşte ca exprimare. Are nevoie de timp, ca toate piesele pe care le-am adus să fie asamblate cu grijă, iar asta nu se poate face în două-trei etape.

Noi l-am invitat să ne spună de ce ar mai avea nevoie. Are susținerea noastră totală! Ne-a transmis ce jucători și-ar mai dori şi i-am promis că, dacă va sta în puterile noastre, îi vom aduce fără niciun fel de problemă fiindcă este clar, dorim cu toții un Rapid din ce în ce mai puternic.

Vom mai face un transfer, poate două, jucători importanţi, ştim despre cine este vorba, discutăm deja. Sperăm să luăm și ok-ul fotbaliştilor, vom face tot posibilul să-i punem la dispoziție domnului Bergodi o echipă cu care să se bată la titlu chiar din acest an.

Deci, o spun răspicat, nu se pune problema să plece Cristiano Bergodi, nu s-a pus problema să-i dăm nici măcar un avertisment! Este exact opusul: l-am chemat să îi spunem că avem toată încrederea în el, că vor veni și rezultatele pe care le merită aceşti fani minunaţi, cei mai frumoşi din România„, a precizat patronul Rapidului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și