Închide meniul

Imagini halucinante după Tottenham – Arsenal 0-2. Aaron Ramsdale a fost lovit cu piciorul de un fan

Reclamă

Publicat: 15 ianuarie 2023, 21:57

Imagini halucinante după Tottenham – Arsenal 0-2. Aaron Ramsdale, portarul celor de la Arsenal, a fost lovit cu piciorul de un fan al celor de la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a lăsat cu scandal după ce Arsenal a câştigat derby-ul londonez şi s-a distanţat la 8 puncte în fruntea Premier League. Imediat după fluierul de finală, portarul celor de la Arsenal a fost implicat într-un scandal uriaş.

Imagini halucinante după Tottenham – Arsenal 0-2

La un moment, camerele au surprins un moment în care un fan al celor de la Tottenham a coborât din tribună şi l-a lovit cu piciorul pe portarul celor de la Arsenal. Până la urmă, spiritele s-au calmat după ce a intervenit si Mikel Arteta.

Captură Orangesport

Reclamă

Arsenal Londra a învins duminică, în deplasare, scorul de 2-0, formaţia Tottenham Hotspur. „Tunarii” au rezolvat North London Derby încă din prima repriză. Mai întâ a fost surprinzătorul autogol al lui Hugo Lloris, din minutul 14, apoi a venit golul marcat de Martin Odegaard în minutul 36, din pasa lui Bukayo Saka.

Deşi a încheiat meciul cu Richarlison, Son Heung-Min şi Kane pe teren, Tottenham nu a reuşit să revină în joc şi Arsenal mai face un pas către titlul de campioană. Este lider solitar în Anglia, cu 47 de puncte din 18 meciuri disputate, la 8 puncte de Manchester City, ocupanta locului secund.

De asemenea, Chelsea a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Crystal Palace. Într-un alt joc, Newcastle a dispus cu 1-0 de Fulham.

Reclamă 4 / 0/3

Chelsea a reuşit prima victorie a anului 2023 după ce a dispus de Crystal Palace cu scorul de 1-0. Londonezii au dominat partida şi au înscris golul victoriei în minutul 64 prin Kai Havertz din pasa lui Hakim Ziyech. Chelsea este pe locul 10, cu 28 de puncte, iar Crystal Palace, cu 22 de puncte, este pe locul 12.

Newcastle a întâlnit pe Fulham, iar în minutul 64 oaspeţii au primit penalti după un fault al lui Trippier (Newcastle) la Bobby De Cordova-Reid. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Mitrovic care a marcat, dar a atins mingea de două ori alunecând în timpul elanului.

După consultarea VAR arbitrul a decis să anuleze golul lui Fulham, iar Newcastle a reuşit să obţină victoria cu un gol marcat în minutul 89, de către suedezul Alexander Isak. Newcastle a revenit pe poziţia a treia a clasamentului, cu 38 de puncte.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și