Închide meniul
Video

Imagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2024, 8:23

Reclamă

Imagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Imagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Au fost surprinse imagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului, din fața Ateneului Român. Mii de fani ai campioanei s-au adunat la miezul nopții pentru a sărbători alături de roș-albaștri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit trofeul de campioană, după meciul cu CFR Cluj. Roș-albaștrii au sărbătorit pe teren, iar imediat după au declanșat nebunia și pe străzile din București.

Imagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului

După ce au primit trofeul de campioni, jucătorii FCSB-ului au plecat spre Ateneul Român, autocarul având traseul Bulevardul Basarabia – Piața Muncii – Piața Alba Iulia – Piața Unirii – Splaiul Independenței – Str. Vasile Pârvan – Str. Știrbei Vodă – Piața George Enescu (Ateneul Român).

Roș-albaștrii au ajuns la Ateneul Român puțin după miezul nopții, iar acolo erau așteptați de aproximativ 5000 de suporteri. Jucătorii au coborât din autocar și au ridicat pe rând trofeul de campioni, în uralele fanilor prezenți.

Fanii au făcut spectacol și au aprins fumigene la petrecerea FCSB-ului de titlu. Totodată, la Ateneul Român a fost pregătit și un joc de lumini în culorile echipei campioane.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii de la FCSB au petrecut alături de fani la Ateneul Român aproximativ 20 de minute, ulterior mergând la un club exclusivist din București, unde au continuat petrecerea până în zori.

Nebunie pe Arena Națională

Imagini fabuloase pe Arena Naţională, imediat după fluierul final al partidei cu CFR Cluj. Mihai Stoica, Elias Charalambous şi Pintilii au încins hora pe gazon.

La tribuna oficială, Gigi Becali s-a bucurat alături de apropiați. Patronul de la FCSB a părut extrem de satisfăcut de performanța echipei sale.

Reclamă

Fiesta a început pe gazon imediat după fluierul final al partidei. Coman a pătruns pe teren, iar MM Stoica, Elias Charalambous şi Pintilii au încins o horă a bucuriei. Becali a privit totul de la lojă. Imediat, Mihai Stoica a intrat pe gazon şi a prezentat fiecare om din staff şi fiecare jucător. Nu înainte de a ţine un discurs şi a le mulţumi fanilor. Ilie Năstase

„Dacă această echipă a reușit un record inimaginabil să ajungă după înjumătățire la 13 puncte de locul 2, dumneavoastră ați făcut un record formidabil. S-a bătut recordul de audiență al Arenei Naționale! Toată lumea s-a gândit că a fost un campionat foarte ușor de câștigat, dar ce nu se știe din afară am simțit noi, din interior.

Acest campionat s-a câștigat după meciul cu Rapid (0-4, în ultima etapă a sezonului regulat), când am fost dezmembrați, iar după meci, în loc ca acești suporteri fenomenali să își certe favoriți, i-au încurajat, au demonstrat că sunt alături de ei, au influențat această Arena Națională, iar titlul este al vostru! Al vostru! Repet, ca să înțelegeți: titlul este al vostru!”, a spus Mihai Stoica pe gazon.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:10

EXCLUSIVEdi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România! Vrea doar victoria: „Luptăm pentru locul 1!”

12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

12:02

Michael Brinegar a fost suspendat patru ani pentru dopa

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și