Închide meniul
Foto

Imagini spectaculoase din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Jucătorii au prins viteză de titlu pe biciclete!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2023, 12:43

Imagini spectaculoase din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Jucătorii au prins viteză de titlu pe biciclete!

Imagini spectaculoase din cantonamentul FCSB-ului din Olanda

Jucătorii vicecampioanei României, pe biciclete / AntenaSport

Avem imagini spectaculoase din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii se pregătesc pentru al doilea amical al verii. Roş-albaştrii au pierdut cu 2-5 amicalul cu Anderlecht şi speră să se revanşeze în meciul test cu PAOK Salonic, care va fi miercuri, de la ora 19:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii ani Turcia a fost destinaţia aleasă pentru pregătirea noului sezon, dar de această oficialii lui FCSB au au optat pentru Olanda. Jucătorii echipei lui Gigi Becali au parte de cele mai bune condiţii de pregătire.

Imagini spectaculoase din cantonamentul FCSB-ului din Olanda

Fotbaliştii şi-au început săptămâna într-un mod inedit. Aceştia şi-au făcut „încălzirea” pe biciclete. Acesta a fost modul prin care s-au deplasat spre terenul de antrenament (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Primul jucător care a venit la şedinţa de pregătire a fost chiar africanul Siyabonga Ngezana, care tocmai s-a alăturat lotului. Este al treilea jucător care a semnat în această vară cu FCSB. Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic au jucat în amicalul cu Anderlecht.

Sunt foarte fericit că am ajuns la FCSB, e o provocare imensă pentru mine. Abia aștept să încep antrenamentele și să joc. Am mai fost în Europa, la Fulham, două săptămâni, în 2016, deci nu sunt prima dată pe acest continent. Sunt fericit că am ajuns în Europa. Am început să mă antrenez în Africa de Sud câtă vreme așteptam viza.

Reclamă

Nu-l cunosc pe Gigi Becali și nu știu jucători români. Îi cunosc doar pe câțiva dintre colegi. Dar am timp sa învăț despre România și despre fotbalul românesc.

O să mă antrenez și suplimentar aici, în Olanda, cu antrenorul desemnat de club, astfel încât să ajung rapid într-o formă bună. Suporterii FCSB să știe că o să fiu implicat sută la sută pentru club. Am ales FCSB, știu că în România e un fotbal bun și calitatea competiției m-a atras”, a spus Ngezana, la conferinţa de presă din Olanda.

Gigi Becali, reacţie după FCSB – Anderlecht 2-5

Patronul lui FCSB a surprins imediat după ce FCSB a pierdut amicalul cu Anderlecht. A tras un semnal de alarmă!

Reclamă 4 / 0/3

Ce meci? Nu ştiu ce 5-2. Nu ştiu, de unde să ştiu eu? Eu nu mai ştiu. Păi dacă mănânci bătaie de la 2-0 (n.r. cu Farul). Nu e nicio ironie. Până acum mai vorbeam că facem, că dregem. Din moment ce am mâncat bătaie, am ajuns la concluzia că nu mai ştiu eu fotbal.

Trebuie să joci să o baţi pe Anderlecht dacă ai pretenţii. După 5 etape şi după primele meciuri de calificare puteţi să mă întrebaţi. Părerea mea e nulă, la ora asta zic aşa, nu avem valoare. E posibil să se fi întărit echipa, dar nu avem valoare. Nu avem bărbăţie.

Sunt în degringoladă. Am văzut echipe mari când au 2-0 se distrează cu adversarul. Cum să mănânci bătaie de la 2-0”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, dar a pierdut fără drept de apel partida care s-a jucat în condiţii speciale. Au fost două reprize de 60 de minute. Florinel Coman (12) şi Andrea Compagno (40) au marcat golurile vicecampioanei României. Pentru belgieni au punctat Benito Raman (16, 59), Dryer (107), Arnstad (118) şi Sardella (120).

FCSB ia startul în noua ediţie de campionat pe 16 iulie, de la ora 20:30, în deplasarea cu FC U Craiova 1948. În etapa a doua este programat Derby-ul României, FCSB – Dinamo. Acesta a fost programat duminică, pe 23 iulie, de la ora 21:30.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și