Închide meniul

S-a stabilit programul primelor două etape din Liga 1! Când se va disputa FCSB – Dinamo. Anunţul oficial al LPF

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2023, 12:13

Reclamă
S-a stabilit programul primelor două etape din Liga 1! Când se va disputa FCSB – Dinamo. Anunţul oficial al LPF

S-a stabilit programul primelor două etape din Liga 1! Când se va disputa FCSB - Dinamo

Dinamo se va duela cu FCSB în etapa a doua / Profimediaimages

S-a stabilit programul primelor două etape din Liga 1. Primul meci al sezonului 2023-2024 se va disputa pe 14 iulie şi va fi între nou-promovata Oţelul şi trupa lui Mircea Rednic, UTA. A fost stabilită data la care va avea loc Derby-ul României, FCSB – Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Farul ia startul în deplasare, cu Hermannstadt. În urma tragerii la sorţi a ţintarului, FCSB a aflat că va debuta în deplasare, cu Craiova lui Adrian Mititelu. Revenită pe prima scenă a fotbalului românesc, Dinamo are un start „de foc” în noua ediţie de campionat, cu Universitatea Craiova.

S-a stabilit programul primelor două etape din Liga 1

Două săptămâni au mai rămas până la reluarea Ligii 1. Programul meciurilor din primele două etape ale noului sezon, anunţat de LPF:

Etapa 1

Vineri, 14 iulie

Reclamă

Sâmbătă, 15 iulie

Duminică, 16 iulie

Luni, 17 iulie

Reclamă 4 / 0/3
  • Ora 18.30 FC Voluntari – FC Botoşani
  • Ora 21.30 Dinamo – Universitatea Craiova

Etapa a 2-a

Vineri, 21 iulie

  • Ora 18.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC U Craiova 1948
  • Ora 21.30 UTA Arad – CFR 1907 Cluj

Sâmbătă, 22 iulie

  • Ora 17.00 FC Botoşani – Petrolul Ploieşti
  • Ora 19.15 Farul Constanţa – FC Voluntari
  • Ora 22.00 Universitatea Cluj – FC Rapid 1923

Duminică, 23 iulie

  • Ora 18.30 Politehnica Iaşi – FC Hermannstadt
  • Ora 21.30 FCSB – Dinamo

Luni, 24 iulie

  • Ora 20.30 Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi

U Cluj s-a revoltat după ce a fost tras ţintarul Ligii 1

U Cluj s-a revoltat, la scurt timp după ce a fost tras ţintarul Ligii 1. Nu s-ar fi ţinut cont de una dintre cerinţele de bază şefilor „şepcilor roşii”. Conducătorii clubului s-au înfuriat şi şi-au manifestat nemulţumirea prin intermediul unui comunicat.

Ardelenii şi-au dorit să joace pe teren propriu meciul din prima etapă a sezonului 2023-2024. Au probleme din cauza festivalului Untold, care va avea loc şi pe Cluj Arena. Şefii LPF i-ar fi „ignorat”, astfel că U Cluj debutează în noua ediţie de campionat pe terenul Petrolului.

Reclamă

Pentru că LPF a decis să nu țină cont de solicitarea depusă oficial de FC Universitatea Cluj, clubul nostru va disputa cel puțin două partide de pe teren propriu pe un alt stadion decât Cluj Arena: derby-urile programate în etapele cu nr. 2 și 4, cu Rapid si Dinamo.

În cel mai optimist scenariu, primul meci pe Cluj Arena va avea loc abia în etapa a 6-a, în 19-20 august, când este programată partida cu CFR.

Decizia Ligii Profesioniste afectează grav din punct de vedere financiar clubul nostru, care va pierde cel puțin 150.000 de euro din bilete din cauză că derby-urile cu Rapid și Dinamo nu vor avea loc pe Cluj Arena.

Decizia de astăzi a LPF demonstrează încă o dată că fotbalul românesc rămâne “jucăria” câtorva persoane pe care nu le recomandă nimic altceva decât abilitatea de a face jocuri de culise„, se arată în comunicatul lui U Cluj.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și