Închide meniul
Foto

Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2023, 21:29

Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Becali

Imagini uluitoare la CFR Cluj - FCSB

Jucăriile aruncate pe teren de fanii CFR-ului / Captură Orange Sport

Imagini uluitoare în startul derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 19-a a Ligii 1. Au fost momente de necrezut în Gruia, atunci când un gest caritabil a fost transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii gazdelor au fost rugaţi de organizatori să vină cu jucării pentru copiii nevoiaşi. „În copilărie, cu toții ne doream să fim oameni mari. Acum, adulți fiind, ne agățăm cu fiecare ocazie de situațiile care ne permit să fim iar copii. La pauza meciului cu FCSB, aruncă în teren o jucărie de pluș pentru copiii aflați în nevoie”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a CFR-ului.

Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB

Suporterii ardelenilor au venit cu jucării de pluş la stadion. Unii dintre ei nu s-au putut abţine şi au vrut să îi ironizeze pe rivali. Au adus jucării care înfăţişau oi, cu referire directă la Gigi Becali.

Mai multe astfel de jucării au fost aruncate pe teren, imaginile fiind unele de necrezut (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Au urmat momente care nu le fac cinste organizatorilor. Chiar dacă jucăriile urmează să fie oferite copiilor, unele dintre acestea au fost scoase de pe gazon cu piciorul. Au fost „degajate”, cu piciorul în afara terenului.

Reclamă

Gafe „în lanţ” în apărarea FCSB-ului la golul lui Tachtsidis

Tachtsidis a profitat de o serie de erori a fundaşilor adverşi. În minutul 7, jucătorul care a jucat în Serie A pentru AS Roma şi Torino a executat un corner. A trimis la scurt, dar mingea a ajuns la Alexandru Pantea.

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a încercat să degajeze din faţa lui Otele, dar a trimis mingea slab. Nici Darius Olaru nu a fost atent, astfel că Tachtsidis a intrat în posesia balonului.

Grecul nu a mai centrat şi a decis să şuteze la colţul lung. Andrea Compagno nu a intervenit decisiv şi i-a permis lui Tachtsidis să trimită mingea în plasa laterală. Târnovanu nu a putut interveni!

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Tachtsidis a fost al treilea gol stagional. Mai punctase cu FC Botoşani (3-1) şi Sepsi (3-0). Veteranul în vârstă de 32 de ani are şi o pasă decisivă. Jucătorul care are o cotă de piaţă de 800.000 de euro a avut evoluţii extrem de remarcate după ce a fost transferat în Gruia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și