Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 1-1. Derby nebun în Gruia! Golul superb al lui Florinel Coman, anulat de VAR

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 22:00

CFR Cluj – FCSB 1-1. Derby nebun în Gruia! Golul superb al lui Florinel Coman, anulat de VAR

Florinel Coman, gol anulat în CFR Cluj - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB-ului / Hepta

CFR Cluj – FCSB 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Derby-ul dintre cele două formații a fost unul încins, încheiat la egalitate. Florinel Coman a punctat superb, însă reuşita sa din minutul 55 a fost anulată de Sebastian Colţescu, după consultarea VAR-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost echipa care a deschis scorul în duelul cu FCSB. Tachtsidis a punctat în minutul 7, însă în minutul 27, Darius Olaru a reuşit să egaleze, după o fază superbă creată alături de Florinel Coman

CFR Cluj – FCSB 1-1

Final! CFR Cluj – FCSB 1-1! Derby-ul din Gruia s-a încheiat la egalitate, şi cele două echipe rămân despărţite de cinci puncte în clasamentul Ligii 1.

Min. 88: Ocazie FCSB! Florinel Coman a pătruns în careul lui Sava şi i-a centrat lui Andrea Compagno. Atacantul însă a ratat din faţa porţii, balonul fiind trimis pe lângă.

Min. 61: Ocazie uriaşă a lui Compagno! Sava a intervenit salvator, la colţul scurt.

Reclamă

Min. 51: Fază controversată. Florinel Coman a înscris un super-gol. A şutat de la peste 25 de metri şi l-a învins pe Sava. Arbitrul a fost chemat să revadă faza şi nu a validat golul.

Min. 40: Ocazie FCSB! Adrian Şut a şutat superb, de la marginea careului! Execuţia mijlocaşului a fost respinsă in extremis de către portarul Sava!

Min. 27: CFR Cluj – FCSB 1-1! Darius Olaru a reuşit să restabilească egalitatea! Mijlocaşul a punctat, după ce a primit o pasă superbă de la Florinel Coman! „Mbappe de România” a trimis balonul peste apărarea adversă, iar Olaru l-a executat fără emoţii pe Sava.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 20: Ocazie FCSB! Alexandru Băluţă a lovit cu capul balonul centrat în careu de Florinel Coman, însă Sava a respins execuţia mijlocaşului roş-albaştrilor.

Min. 15: Ocazie CFR Cluj! Mogoş a centrat în careu şi l-a găsit perfect pe Otele, care era fără adversar în faţa porţii lui Târnovanu! Atacantul a ratat însă incredibil, şutând mult pe lângă poarta roş-albaştrilor.

Min. 7: CFR Cluj – FCSB 1-0! Tachtsidis a deschis scorul pentru clujeni, cu un şut bine plasat, din interiorul careului lui Târnovanu, după o gafă a lui Pantea!

Min. 1: A început meciul dintre CFR Cluj şi FCSB!

Update 18.35: Avem echipele de start din derby-ul Ligii 1. Chiar dacă a intrat în dizgraţia patronului, Andrea Compagno e titular. Octavian Popescu, Rotariu şi Djokovic sunt rezerve la liderul campionatului.

CFR Cluj: Sava – Kresic, M. Ilie, Morgan – Mogoș, Muhar, Tachtsidis, Camora – Avounou, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich – Cr. Manea, Boben, Cvek, R. Filip, Fia, Krasniqi, C. Deac, Juricic
Antrenor: Andrea Mandorlini

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Oct. Popescu, Lixandru, Cr. Ganea, D. Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Ardelenii primesc vizita vicecampioanei după ce au obținut un rezultat de egalitate cu Rapid, pe Giulești, în Cupa României. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar, după acel meci, echipa pregătită de Andrea Mandorlini s-a claificat în sferturile competiției.

De cealaltă parte, FCSB face deplasarea în Gruia după ce a pierdut ultimul meci jucat. A fost 0-2 cu FCU Craiova, iar, după rezultatul înregistrat în Bănie, echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a fost eliminată din Cupa României.

FCSB nu poate pierde poziția de lider în această seară, indiferent de rezultatul care va fi înregistrat după duelul de la Cluj. Totuși, ardelenii se pot apropia la doar 2 puncte de vicecampioană, în cazul în care vor reuși să câștige meciul.

În cazul în care „roș-albaștrii” se vor impune în fața ardelenilor, aceștia se vor distanța la 8 puncte de CFR Cluj. Indiferent de rezultatul final al partidei, acest meci va conta enorm de mult în economia luptei finale pentru titlu care se va da în play-off.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în luna august a acestui an. Derby-ul respectiv s-a jucat pe stadionul „Steaua”, din Ghencea și a fost câștigat de către „roș-albaștrii” cu scorul de 1-0.

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB

Charalambous ia în calcul doar victoria în derby-ul cu CFR Cluj, mai ales după ce FCSB a fost eliminată şi din Cupa României.

„Știm că avem un meci mare în fața noastră. CFR Cluj este o echipă bună, mai ales acasă. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Cred în jucătorii mei, au calitate, chiar dacă nu am jucat foarte bine în ultimele meciuri. Nu trebuie să uităm ce au făcut în acest sezon, că au reușit să ajungă pe primul. Mâine trebuie să arătăm din nou că putem juca bine.

Cred foarte mult în calitatea jucătorilor mei. Și ei știu că pot face mai mult. Nu vreau să se simtă datori față de mine, dar fanilor trebuie să le ofere ceva, pentru că ei au fost mereu alături de echipă.

Nu vom spune niciodată înaintea unui meci că ne gândim la egal. Dacă stabilim ca egalul să fie obiectivul, atunci vom putea obține cel mult un egal. Ne dorim să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous înainte de CFR Cluj – FCSB

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și