Închide meniul
Foto

Imaginile începutului de an în Liga 1! Ce au fost nevoiţi să facă jucătorii lui Dorinel Munteanu, la ordinul antrenorului!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 ianuarie 2024, 13:41

Reclamă
Imaginile începutului de an în Liga 1! Ce au fost nevoiţi să facă jucătorii lui Dorinel Munteanu, la ordinul antrenorului!

Imaginile începutului de an în Liga 1! Ce au fost nevoiţi să facă jucătorii lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu şi jucătorii Oţelului / colaj Facebook Oţelul Galaţi

Imaginile începutului de an în Liga 1! Dorinel Munteanu şi-a pus jucătorii să alerge în parc, în cantonament. Antrenorul Oţelului e pus pe fapte mari după înfrângerea surprinzătoare din ultima etapă, cu 2-0, contra celor de la FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a publicat, pe contul său de Facebook, imagini foto şi video cu jucătorii gălăţeni alergând în parc, la ordinul antrenorului care a luat în trecut titlul cu echipa pe care o antrenează în prezent.

Imaginile începutului de an în Liga 1!

Oţelul Galaţi se află în cantonament, în Vatra Dornei. Dorinel Munteanu, adeptul cantonamentelor tari, este încrezător că echipa lui va reveni după pauza din campionat cu un alt tonus. Oţelul e pe locul 11 în Liga 1 înainte de reluarea campionatului.

Oţelul Galaţi a transmis, ieri, într-un comunicat oficial, că Dorinel Munteanu dă afară 7 jucători! Tehnicianul gălăţenilor a început să pună în practică ce anunţa înainte de pauza de iarnă.

Nemulţumit că Oţelul a pierdut, surprinzător, cu ultima clasată, FC Botoşani, cu 2-0, Dorinel Munteanu declara că va face „revoluţie” în lotul echipei sale. Zis şi făcut.

Reclamă

Tehnicianul Dorinel Munteanu a stabilit ca șapte dintre jucătorii din lotul utilizat în anul 2023 să fie trecuți pe lista de transferuri. Este vorba despre fundașii Andrei Rus, Costin Ghiocel (ambii, convocați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei), Dan Panait, Rosario Latouchent, mijlocașii Pablo Gaitan și Ariel Lopez și de atacantul Iliya Dimitrov”, a transmis Oţelul Galaţi, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Lotul Oțelului pentru cantonamentul de la Vatra Dornei:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu

Reclamă 4 / 0/3

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Ștefan Farcaș (revenit după împrumutul la Unirea Braniștea), Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacșu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev

Mijlocași: Ștefan Bodișteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic

Atacanți: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop

Dorinel Munteanu: „Ne cunoaştem punctele slabe şi încercăm să întărim echipa”

Tehnicianul Oţelului va încerca să facă noi transferuri, pentru a-i salva pe gălăţeni de la retrogradare. Oţelul este în prezent pe locul 11 în Liga 1, cu 26 de puncte, iar Dorinel Munteanu preciza, după înfrângerea cu ultima clasată, FC Botoşani, că va schimba obiectivul echipei.

Reveniți după scurta vacanță de iarnă, elevii lui Dorinel Munteanu sunt deja în drum spre Vatra Dornei, acolo unde se vor antrena până pe data de 13 ianuarie. Ulterior, până la startul sezonului de iarnă-primăvară, este posibil ca Oțelul să susțină cel puțin un joc de verificare, primul meci oficial pe 2024 fiind programat la FC Voluntari pe 22 ianuarie. Tehnicianul echipei noastre a ales un lot de 25 de jucători pentru această perioadă, cu mențiunea că mijlocașul Ionuț Neagu a fost nevoit să rămână acasă din cauza unei accidentări.

În zilele următoare sunt așteptați și jucători noi care să fortifice toate compartimentele echipei. Primul, un atacant sârb, a semnat deja cu Oțelul și este așteptat în după-amiaza acestei zile la Galați pentru vizita medicală. El va pleca apoi în cantonament. ‘Ne cunoaștem foarte bine punctele forte și pe cele slabe și încercăm din răsputeri să întărim echipa pentru meciurile care urmează de la finalul acestei luni încolo. Îmi doresc din partea tuturor să tragă tare la munte, am mare încredere în ei, inclusiv în cei noi care ni se vor alătura’, a declarat Dorinel Munteanu”, se mai arată în comunicatul oficial al clubului Oţelul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și