Închide meniul

E oficial! Dorinel Munteanu dă afară 7 jucători! „Revoluţie” în lotul Oţelului Galaţi

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 13:03

Reclamă
E oficial! Dorinel Munteanu dă afară 7 jucători! „Revoluţie în lotul Oţelului Galaţi

Dorinel Munteanu dă afară 7 jucători!

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

E oficial! Oţelul Galaţi a transmis, într-un comunicat oficial, că Dorinel Munteanu dă afară 7 jucători! Tehnicianul gălăţenilor a început să pună în practică ce anunţa înainte de pauza de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit că Oţelul a pierdut, surprinzător, cu ultima clasată, FC Botoşani, cu 2-0, Dorinel Munteanu declara că va face „revoluţie” în lotul echipei sale. Zis şi făcut.

E oficial! Dorinel Munteanu a dat afară 7 jucători!

Tehnicianul Dorinel Munteanu a stabilit ca șapte dintre jucătorii din lotul utilizat în anul 2023 să fie trecuți pe lista de transferuri. Este vorba despre fundașii Andrei Rus, Costin Ghiocel (ambii, convocați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei), Dan Panait, Rosario Latouchent, mijlocașii Pablo Gaitan și Ariel Lopez și de atacantul Iliya Dimitrov”, a transmis Oţelul Galaţi, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Lotul Oțelului pentru cantonamentul de la Vatra Dornei:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Ștefan Farcaș (revenit după împrumutul la Unirea Braniștea), Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacșu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev

Reclamă

Mijlocași: Ștefan Bodișteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic

Atacanți: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop

Dorinel Munteanu: „Ne cunoaştem punctele slabe şi încercăm să întărim echipa”

Tehnicianul Oţelului va încerca să facă noi transferuri, pentru a-i salva pe gălăţeni de la retrogradare. Oţelul este în prezent pe locul 11 în Liga 1, cu 26 de puncte, iar Dorinel Munteanu preciza, după înfrângerea cu ultima clasată, FC Botoşani, că va schimba obiectivul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Reveniți după scurta vacanță de iarnă, elevii lui Dorinel Munteanu sunt deja în drum spre Vatra Dornei, acolo unde se vor antrena până pe data de 13 ianuarie. Ulterior, până la startul sezonului de iarnă-primăvară, este posibil ca Oțelul să susțină cel puțin un joc de verificare, primul meci oficial pe 2024 fiind programat la FC Voluntari pe 22 ianuarie. Tehnicianul echipei noastre a ales un lot de 25 de jucători pentru această perioadă, cu mențiunea că mijlocașul Ionuț Neagu a fost nevoit să rămână acasă din cauza unei accidentări.

În zilele următoare sunt așteptați și jucători noi care să fortifice toate compartimentele echipei. Primul, un atacant sârb, a semnat deja cu Oțelul și este așteptat în după-amiaza acestei zile la Galați pentru vizita medicală. El va pleca apoi în cantonament.Ne cunoaștem foarte bine punctele forte și pe cele slabe și încercăm din răsputeri să întărim echipa pentru meciurile care urmează de la finalul acestei luni încolo. Îmi doresc din partea tuturor să tragă tare la munte, am mare încredere în ei, inclusiv în cei noi care ni se vor alătura’, a declarat Dorinel Munteanu”, se mai arată în comunicatul oficial al clubului Oţelul.

Dorinel Munteanu a ameninţat cu demisia şi a anunţat „revoluţia” la Oţelul după înfrângerea cu Botoşani: „Pleacă cel puţin 10 jucători”

Dorinel Munteanu a ameninţat cu demisia de la Oţelul, după eşecul surprinzător suferit acasă, cu FC Botoşani. Gălăţenii au cedat cu 0-2 pe teren propriu, în etapa a 21-a a Ligii 1. Pentru oaspeţi a fost prima victorie stagională.

Sunt cel mai dezamăgit suporter… sau om, de acest joc. Jucătorii mei au jucat foarte slab, eu sunt responsabil de ce s-a întâmplat pe teren. Schimbăm obiectivul, fiindcă lumea a început să o ia razna din punct de vedere al obiectivelor spuse de mine, au început să viseze prea mult. Când vine un asemenea eşec, încep să fie nemulţumiţi. Schimbăm obiectivul! Să rămânem în Liga 1… dacă aşa vor distinşii noştri suporteri, să rămânem în ligă.

Am putut să fac maximum din această echipă, până astăzi. Mai sunt 27 de puncte şi se poate întâmpla orice. Cred că ar trebui să fie mulţumiţi şi onoraţi că participă în această competiţie în postura în care suntem.

Sunt oameni provocatori, care încearcă să provoace. Sunt multe tabere, nu vreau să fac o conspiraţie sau să mă iau după surse mai puţin credibile, dar atât timp cât mai sunt 27 de puncte puse în joc ne putem gândi la orice. Dar în momentul de faţă la retrogradare ne gândim”, a declarat, imediat după înfrângere, Dorinel Munteanu la digisport.ro.

„Ce spun eu trebuie să fie lege”

Se vor schimba cel puţin 10 jucători, cu siguranţă. Da! Fiindcă mesajul meu care a fost în toată săptămâna nu a fost înţeles de jucători. Ceea ce spun eu, trebuie să fie lege! Jucătorii care nu respectă, trebuie să plece. Şi vor fi cel puţin 10!

Reclamă

Îmi trebuie o pauză de câteva zile să decid dacă voi continua sau nu la echipă. Chiar nu mai pot să fac față, sincer. Am dus echipa aceasta din liga a treia până în Liga 1. Să fie suporteri nemulțumiți, mi se pare prea mult pentru un om care își dorește performanța”, a mai spus Dorinel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și