Închide meniul

„Îmi plăcea pokerul!” Cosmin Matei, dezvăluiri uluitoare despre lupta cu viciile. Regretul FCSB şi cum s-a „vindecat” la Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2024, 13:09

„Îmi plăcea pokerul! Cosmin Matei, dezvăluiri uluitoare despre lupta cu viciile. Regretul FCSB şi cum s-a „vindecat la Dinamo

Cosmin Matei, dezvăluiri uluitoare despre lupta cu viciile

Cosmin Matei, în tricoul lui Sepsi / Profimediaimages

Cosmin Matei a venit cu dezvăluiri uluitoare despre lupta cu viciile care l-au tras în jos. Mijlocaşul ofensiv al lui Sepsi a recunoscut cu ce probleme s-a confruntat în startul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matei are 32 de ani şi este jucător de bază la Sepsi. Două goluri şi trei pase decisive a reuşit pentru gruparea din Sfântu Gheorghe, pe care a dus-o pe loc de play-off.

Cosmin Matei, dezvăluiri uluitoare despre lupta cu viciile

Cosmin Matei a promovat în fotbalul mare la Farul, iar în 2010 era transferat de Gigi Becali cu 100.000 de euro. A plecat după numai 9 meciuri în tricoul roş-albastru şi a fost vândut la Astra. După, a jungea la Dinamo, echipă pentru care a evoluat timp de patru ani.

Matei a recunoscut că viaţa extrasportivă i-a afectat forma de pe teren. Ionel Dănciulescu l-a ajutat să uite total de vicii.

Când eram tânăr, îmi plăcea pokerul. Aici am pierdut multe. Nopți pierdute… m-am lepădat. Jucam la echipa FC Marriott (n.r. – râde). De la Farul jucam poker.

Reclamă

(Când te-ai potolit?) La Dinamo. N-am mai jucat poker de când am ajuns acolo. Ei mi-au zis de la început că dacă eram văzut practicând jocuri de noroc sau orice altceva, urma să fiu dat afară. M-am potolit din start.

Ionel Dănciulescu m-a luat cu el în cameră, îl apreciez că și-a bătut capul cu mine. A fost un grup bun acolo. Liviu Ciobotariu era antrenor, m-a acceptat la echipă, m-a ajutat mult. După 12 ani, la Sepsi, nu ne-am mai înțeles„, a declarat Cosmin Matei pentru iamsport.ro.

Cosmin Matei regretă ceea ce s-a întâmplat la FCSB şi că nu a reuşit să se impună la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

(Ai regrete majore în carieră?) Parcă a fost ieri când am ajuns la Steaua (n.r. FCSB). Nu eram conștient de ce înseamnă o carieră de sportiv, o carieră profesionistă. Veneam de la Constanța, stăteam singur, am avut anturaje cu colegi care stăteau singuri.

Dacă nu pleci la un drum de tânăr, 15-16 ani, cu o mentalitate puternică, să îți setezi niște obiective în cariera de fotbalist, este dificil. Te pierzi„, a mai spus Cosmin Matei.

Cosmin Matei este din 2022 la Sepsi, echipă cu care a câştigat o Cupă a României şi două Supercupe. Are două selecţii la naţionala României.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și