Închide meniul

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu

Publicat: 24 aprilie 2024, 20:00

Reclamă
Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul - Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu

Dan Şucu, în timpul meciului Farul - Rapid / Captură Digi Sport

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ a fost catastrofală în meciul Farul – Rapid. Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 40 prin Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la formaţia de la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu, cel care a marcat şi cele două goluri în duelul din tur dintre cele două echipe, din Giuleşti, când Farul s-a impus cu 2-1, a marcat dintre Dragoş Grigore şi Iulian Cristea.

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu

Bogdan Lobonţ, antrenorul care i-a luat locul lui Cristiano Bergodi şi care va sta pe banca lui Rapid cel puţin până la finalul sezonului, a ales să apeleze în centrul apărării la perechea Dragoş Grigore – Iulian Cristea, pentru duelul de la malul mării cu Farul.

Lobonţ a surprins cu alegerea sa, mai ales că Dragoş Grigore nu a mai evoluat în 2024. Mai mult, partida cu Farul Constanţa va fi doar a doua din acest sezon din Liga 1 pentru fundaşul de 37 de ani, care a mai jucat în acest sezon şi în meciul din Cupa României cu CSA Steaua.

Imediat după golul marcat de Louis Munteanu, Dan Şucu, acţionarul majoritar al formaţiei din Giuleşti, a fost surprins de camerele TV devastat. Echipa sa nu traversează deloc o perioadă bună, fiind fără victorie în play-off. Rapid a pierdut patru meciuri la rând şi a remizat etapa trecută cu FCSB.

Reclamă

Echipele de start în Farul – Rapid:

Farul: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Vînă, Nedelcu, Grameni – Deaconu, Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Henrique, Ganea, Dănulească, N. Popescu, Casap, A. Stoian, Andronache, Benchaib, Queiros
Antrenor: Gheorghe Hagi

Rapid: Aioani – Braun, Cristea, D. Grigore, Borza – Oaidă, P. Iacob – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia, Onea, Săunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, Kait, El Sawy, Funsho, Papeau, Burmaz
Antrenor: Bogdan Lobonț

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ”

Daniel Niculae a fost criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid. Raul Rusescu e de părere că declaraţia a fost lipsită de respect pentru Lobonţ.

Patronul Rapidului, Dan Şucu, i-a promis lui Bogdan Lobonţ că el va rămâne antrenor principal dacă giuleştenii termină campionatul pe un loc de cupele europene.

„Din moment ce Dan Șucu spune că Lobonț rămâne dacă se califică în cupele europene, declarațiile de genul celor date de Daniel Niculae trebuie evitate. Niculae nu trebuia să declare așa ceva. Au un antrenor care poate atinge obiectivul impus și ar trebui să i se acorde încredere maximă.

Momentan, nimeni nu este o soluție pentru Rapid, antrenor este Bogdan Lobonț. Este o lipsă de respect față de Lobonț! Patronul echipei a spus clar că Bogdan rămâne dacă echipa se califică în cupele europene”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez Vezi toate știrile
Citește și