Închide meniul

În ce condiţii crede Adi Popa că poate juca FCSB în Ghencea: „Clauze de bun simţ şi normale”

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2023, 20:38

Reclamă
În ce condiţii crede Adi Popa că poate juca FCSB în Ghencea: „Clauze de bun simţ şi normale

În ce condiţii crede Adi Popa că poate juca FCSB în Ghencea

Adi Popa, în timpul unui interviu / Antena Sport

În ce condiţii crede Adi Popa că poate juca FCSB în Ghencea. Noul jucător al celor de la Concordia Chiajna a vorbit despre posibilitatea ca echipa patronată de Gigi Becali să evolueze pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încercat să dispute derby-ul cu Dinamo din etapa a doua a Ligii 1 pe stadionul din Ghencea, dar negocierile dintre conducerea celor de la FCSB şi celor de la CSA Steaua au picat.

În ce condiţii crede Adi Popa că poate juca FCSB în Ghencea: „Clauze de bun simţ şi normale”

Adi Popa s-a despărţit de CSA Steaua în această vară şi a semnat cu o altă formaţie din liga secundă, Concordia Chiajna. După meciul amical disputat de noua sa echipă în compania celor de la CS Tunari, câştigat de Chiajna cu 3-1, Adi Popa a vorbit despre situaţia stadionului Steaua.

Fost jucător la FCSB şi CSA Steaua, Adi Popa crede că echipa lui Gigi Becali poate ajunge să evolueze în Ghencea, cu condiţia ca FCSB să accepte condiţiile contractuale impuse de cei de la CSA Steaua. Adi Popa consideră că clauzele celor de la CSA au fost normale şi de bun simţ.

„(n.r. Va putea FCSB să ajungă să joace pe Ghencea?) Probabil. Dacă se vor respecta condiţiile contractuale, cu siguranţă. Nu poţi să blochezi la nesfârşit. Trebuie să se respecte acel contract. Cred că doar din cauza aceasta nu s-a jucat, nu că au fost alte chestii la mijloc. Acele clauze, care, mi se par absolut de bun simţ şi normale”, a declarat Adi Popa.

Reclamă

Cu toate acestea, pe Adi Popa nu îl interesează dacă echipa patronată de Gigi Becali va ajunge să evolueze pe stadionul Steaua:

„(n.r. Ce ar însemna FCSB în Ghencea) Nu mă interesează”, a mai spus Adi Popa.

Gigi Becali, convins că FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea: „Şi-au dat şi ei seama că au greşit”

Gigi Becali este de părere că meciul dintre FCSB şi CFR Cluj se va disputa în Ghencea, în ciuda evenimentelor premergătoare meciului cu Dinamo, atunci când echipa sa nu s-a înţeles cu conducerea CSA Steaua pentru a juca derby-ul de săptămâna trecută pe noua arenă din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Acest subiect a intrat şi în atenţia lui Marcel Ciolacu, premierul României. După ce FCSB şi CSA Steaua nu au ajuns la o înţelegere, în Ghencea a fost trimis Corpul de Control, iar Becali crede că cei din conducerea CSA Steaua şi-au dat seama că au greşit.

Mai mult, patronul celor de la FCSB a ţinut să precizeze că echipa sa va reveni pe Arena Naţională, atunci când cel mai mare stadion al ţării va redeveni disponibil.

„Părerea mea, din moment ce prim-ministrul a pronunțat data de 6 și că jucăm cu Clujul… Eu cred că acum, după ce s-au discutat toate, a trimis și Corpul de Control, s-a scris și în presă foarte mult, și-au dat și ei seama că au greșit.

Sau poate, e posibil asta, nu au vrut să fie FCSB – Dinamo, vă las cu orice echipă, dar nu cu Dinamo, știi? Cu Dinamo se umplea. Și cu CFR-ul o să umplem, și cu danezii (n.red. – cu Nordsjaelland în turul 3 preliminar din Conference League, în cazul în care FCSB va ajunge acolo) o să umplem. Cu CFR nu putem (n.r. pe Arena Națională), dar după ne ducem acolo, ne vedem de treaba noastră.

Nu există nicăieri că nu se joacă meciul. Când vrei să faci concert, stai să vedem dacă e dată de fotbal. La noi sunt toate cu fundul în sus, ce să facem? Nu ai văzut ce zice Hagi? Trebuie bani, nu știu ce. La FCSB, vine unul cu banii, dar nu vrem să te lăsăm (n.red. – pe un anumit stadion, cu referire la Ghencea). Tu nu vezi ce tâmpenii? Primăriile dau bani, uite unul privat care dă bani, dar lasă că pe tine nu te lăsăm să joci pe stadion. Asta e, nebunia lumii, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și