Închide meniul

Încă doi investitori, gata să vină la Dinamo! Anunțul făcut de Andrei Nicolescu: „Sunt discuții aproape finalizate!”

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 9:26

Reclamă
Încă doi investitori, gata să vină la Dinamo! Anunțul făcut de Andrei Nicolescu: Sunt discuții aproape finalizate!”

Încă doi investitori, gata să vină la Dinamo

Andrei Nicolescu la AS.ro / captura AntenaPLAY

Încă doi investitori sunt gata să vină la Dinamo. Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii trupei din Ștefan cel Mare, a făcut anunțul. Acesta a dezvăluit că discuțiile sunt aproape de final, și cei doi oameni de afaceri se vor alătura curând proiectului de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost preluată în iarnă de firma Red&White, firmă a cărei reprezentanți sunt Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

Încă doi investitori, gata să vină la Dinamo

Andrei Nicolescu a dezvăluit că cei doi investitori care ar urma să vină la Dinamo așteaptă ca noul plan de reorganizare al clubului să fie modificat.

„Încurcă rapiditatea în care noi putem să implementăm ceea ce am promis. Sunt discuții aproape finalizate cu doi investitori noi, care așteaptă acea confirmare a modificării de plan, iar apoi vom putea implementa imediat ceea ce ne-am dorit în continuare.

Asta nu înseamnă că ei sunt departe de noi. Asta nu înseamnă că ei sunt departe de noi, dar cât de repede se întâmplă acest lucru, e foarte important apropo de dinamica cu care noi vom construi un Dinamo viitor. Oficial, sunt încă doi alături de noi și neoficiat sunt discuții aproape finalizate”, a declarat Andrei Nicolescu, conform sport.ro.

Reclamă

Dinamo are în prezent cinci acționari, prin intermediul firmei Red&White, cea care deține pachetul de acțiuni al echipei: Andrei Nicolescu, Eugen Voicu, Dan Gățăianțu, Claudiu Florică și Bogdan Pavel.

Încă două transferuri realizate de Dinamo! Întăriri pentru Ovidiu Burcă, înainte de startul sezonului

Dinamo a realizat încă două transferuri, în această perioadă de mercato. După ce şi-a asigurat serviciile lui Hakim Abdallah, Ovidiu Burcă primeşte noi întăriri, înainte ca echipa să debuteze în noul sezon de Liga 1.

Conform playsport.ro, Dinamo s-a înţeles cu Dennis Politic şi Cristian Costin. „Câinii” aşteaptă să scape de interdicţia la transferuri, pentru a-i prezenta oficial pe cei doi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Politic este un mijlocaş dreapta de 25 de ani, care în această vară şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Jucătorul a evoluat în ultimul sezon, sub formă de împrumut, la Port Vale, în a treia ligă din Anglia.

Politic se poate lăuda cu faptul că a trecut pe la formaţia de tineret a celor de la Manchester United. Mijlocaşul a fost cumpărat de trupa de pe Old Trafford în 2018, de la FC Braşov, însă a fost cedat în 2018 la Bolton. Ulterior, acesta a ajuns la Cremonese în iarna lui 2022, şi a fost din nou cedat la Bolton.

De cealaltă parte, Cristian Costin este un fundaş dreapta de 25 de ani, care a evoluat în ultimele patru sezoane la Voluntari. Costin a bifat aproape 130 de meciuri la gruparea ilfoveană, în toate competiţiile, şi poate aduce experienţă compartimentului defensiv de la Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și