Închide meniul

Încă un proces pentru CFR Cluj! Se cere falimentul la echipa lui Dan Petrescu. Situație explozivă la campioana României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 9:19

Încă un proces pentru CFR Cluj! Se cere falimentul la echipa lui Dan Petrescu. Situație explozivă la campioana României

Hepta

CFR Cluj s-a mai ales cu un proces. După ce clubul a pierdut procesul cu Giedrius Arlauskis, campioana României riscă să se mai aleagă cu o datorie. Un fost agent cere despăgubiri de 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Antonis Antoniou, un agent care se ocupa de deplasările CFR-ului, pentru cantonamente și pentru meciurile din cupele europene.  Acesta nu a fost plătit de campioana României și cere falimentul clubului din Gruia, conform gsp.ro.

Un nou proces pentru CFR Cluj

Antoniou a intentat deja procesul cu CFR Cluj. Litigiul a fost înregistrat pe 13 aprilie, conform sursei citate anterior. Agentul își cere înapoi 200.000 de euro de la liderul din Liga 1.

E al doilea proces cu care se confruntă CFR Cluj în ultima lună, după ce a pierdut la FIFA judecata cu Giedrius Arlauskis. Conform playsport.ro, în contractul lui Giedrius Arlauskis a fost stipulată o clauză de reziliere de 500.000 de euro. În septembrie 2021, Arla și Neluțu Varga au rupt contractul, dar clauza a rămas valabilă.

Astfel, CFR Cluj a achitat 100.000 de euro către Arlauskis, în martie. Campioana mai are de plătit 400.000 de euro, plus penalități de 70.000 de euro pentru întârzierea plății.

Reclamă

Termenul limită la care CFR Cluj trebuie să îi plătească salariile lituanianului este luna mai. Dacă va fi întrecut, echipa lui Dan Petrescu riscă să nu primească licența pentru Liga 1 și Europa.

Arlauskis i-a făcut praf pe conducătorii lui CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a continuat atacurile la conducătorii lui CFR Cluj după ce câștigat procesul cu clubul din Gruia la FIFA. Portarul susține că conducătorii campioanei României l-au înșelat și nu i-au plătit datoriile la ANAF. Lituanianul a dezvăluit că patronul Neluțu Varga „l-a terorizat”.

„Arla” s-a trezit cu reprezentanții ANAF la ușă, pentru că CFR nu i-a plătit datoriile.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu, când am venit la CFR, noi eram plătitori de TVA. Eu aveam datorie mai veche către ANAF. Le-am zis să rezolve și nu vreau niciun ban. Asta a fost rugămintea mea, Neluțu, marele patron, a zis că nu e nicio problemă. Am jucat pe 3.000 de euro. Apoi, m-a terorizat Neluțu, tot insista. I-am spus că am ofertă din Turcia. M-au tot frecat la cap. Copilu m-a convins să vin în cantonamentul din Austria. Contractul era 300.000 la semnătură și 20.000 pe lună. Tot mai puțin de cât aveam în Turcia.

Am început antrenamentele, dar n-am semnat. Copilu mi-a zis să semnăm pe 5.000 de euro, pe 6 luni, iar la începutul lui 2022 semnăm pe 20.000 de euro, cu banii la semnătură. Apoi, secretara mi-a spus că am datorie la ANAF. Cum așa, Doamne? Nu v-ați ținut de cuvânt? M-am trezit cu ANAF la ușă. Cred că o să mă caute și Interpolul! De când am plecat cu scandal de acolo, n-am dat nicio declarație. Am reziliat în liniște! „Domnul optimizare” Balaj a adus 17 jucători, iar 16 o freacă. Deja știe toate amănuntele! A fost pus de cineva”, a spus Giedrius Arlauskis, potrivit digisport.ro.

 

Recomandări
  • Se cere falimentul la echipa lui Dan Petrescu
  • Situație explozivă la campioana României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și