Închide meniul
NEWS ALERT

Incidente la ultimul antrenament al lui FCSB! Criticat de Gigi Becali, Vali Creţu i-ar fi înjurat pe antrenori

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2022, 19:48

Incidente la ultimul antrenament al lui FCSB! Criticat de Gigi Becali, Vali Creţu i-ar fi înjurat pe antrenori

Incidente la ultimul antrenament al lui FCSB! Criticat de Gigi Becali, Vali Creţu i-ar fi înjurat pe antrenori

Valentin Creţu, la antrenamentul lui FCSB / Captură Antena Sport

Au fost incidente la ultimul antrenament al lui FCSB. Vali Creţu a avut o reacţie nervoasă şi ar fi făcut haos la baza de pregătire a vicecampioanei României. Fundaşul de 33 de ani riscă să fie OUT de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Criticat dur de Gigi Becali după FCSB – U Cluj, scor 1-1, Creţu ar fi avut o reacţie nervoasă. Potrivit fanatik.ro, Creţu şi-ar fi înjurat antrenorii, iar aceştia i-au cerut deja patronului să îl dea afară.

Incidente la ultimul antrenament al lui FCSB. Vali Creţu şi-a ieşit din minţi

Vali Creţu ar fi fost nemulţumit că îşi pierde postul de titular şi l-ar fi ironizat pe Ovidiu Popescu: „Ce faci, mă, te bagă ăștia fundaș dreapta?”. Totul a culminat acum, când s-a certat cu staff-ul lui Toni Petrea. Mai mult decât atât, i-a şi înjurat, anunţă sursa citată anterior. Conducerea tehnică l-a anunţat imediat pe patron ce s-a întâmplat şi i-a cerut acestuia să-l dea afară pe fundaşul dreapta.

Reclamă

Creţu este din 2019 la FCSB. A fost transferat de la Gaz Metan Mediaş cu 125.000 de euro şi mai are contract cu roş-albaştrii până pe 30 iunie 2023. Sunt şanse mari ca actuala înţelegere să îi fie reziliată în următoarele zile. Ovidiu Ppescu, Florin Achim, Denis Haruţ şi Alexandru Pantea sunt variantele de fundaş dreapta pe care le mai are Toni Petrea.

Gigi Becali a anunţat, după remiza cu nou-promovata U Cluj, că Vali Creţu are şanse minime să mai prindă primul 11. L-a „distrus” şi pe fundaşul stânga care a fost titular, Sorin Şerban.

Reclamă

Şi eu am greşit, cea mai mare e vina mea că am crezut în Şerban. Ăsta, săracul, nu are treabă cu fotbalul. El nu o să mai aibă ocazia să aibă treabă cu fotbalul. O să aibă Tavi, Olaru, dar el nu o să mai fie pe teren. Sau Creţu… e greu să mai fie şi Creţu pe teren. E Ovidiu Popescu, Radunovic, Haruţ. M-am certat că iau milioane pe Haruţ… el numai stânga-dreapta. Toată echipa„, a răbufnit Gigi Becali, după FCSB – U Cluj 1-1, la digisport.ro.

Becali a făcut şi o declaraţie uluitoare. A recunoscut că ar fi preferat ca Şerban să fi fost eliminat în minutul 3, când a avut o intervenţie cu picioarele înainte la un adversar. A primit cartonaş galben, chiar dacă Erik Lincar a protestat.

Mai bine îl dădea afară pe Şerban şi poate câştigam meciul. Golul tot de la el a venit. Nu se joacă aşa fotbal”, a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase i-a cerut întăriri lui Gigi Becali

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat căpitanul lui FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”