Închide meniul

Interes major pentru duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş! Se va deschide şi inelul 3 de pe Arena Naţională

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2023, 17:01

Interes major pentru duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş! Se va deschide şi inelul 3 de pe Arena Naţională

Interes major pentru duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş exercită un interes major în rândul fanilor roş-albilor. Oficialii clubului din Ştefan cel Mare au luat decizia de a deschide şi inelul trei al Arenei Naţionale, aproape toate biletele de la peluză fiind deja epuizate, cu două zile înainte de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo luptă pentru a reveni în Liga 1, după doar un sezon petrecut în eşalonul secund. „Câinii” se vor duela cu FC Argeş, la baraj, iar partida tur va avea loc luni, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Interes major pentru duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş

Fanii lui Dinamo au anunţat că aproape toate biletele puse în vânzare, în peluza Nord, sunt deja epuizate. Astfel, s-a luat decizia de a se deschide şi inelul trei al Arenei Naţionlei.

„În PCH au rămas aproximativ 500 de bilete la Inelele 1 și 2. În cursul zilei de azi se va deschide Inelul 3!”, se arată în anunţul postat pe pagina de Facebook a PCH.

La partida dintre Dinamo şi FC Argeş, sunt aşteptaţi aproximativ 20.000 de fani în tribunele Arenei Naţionale. La precedenta partidă pe care „câinii” au disputat-o pe cel mai mare stadion al ţării, anume derby-ul cu CSA Steaua, aproape 15.000 de suporteri au fost prezenţi la meci.

Reclamă

Vlad Iacob, înainte de Dinamo – FC Argeş

Şi Vlad Iacob, administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare, a anunţat că interesul fanilor pentru duelul cu FC Argeş este unul imens, acesta fiind şi motivul pentru care s-a ales ca meciul să se desfăşoare pe Arena Naţională.

De asemenea, acesta a mai declarat că la meciul de baraj de luni va fi disponibil şi arbitrajul video.

Lucrurile arată bine în comparație cu vânzarea pentru partida cu CSA, arată mult mai bine. Ne așteptăm la un număr considerabil de fani în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Am ales Arena Națională, a fost cam singura opțiune. Vom avea sistemul VAR, chiar urmează că prima echipă să primească un instructaj cum se folosește, echipele de Liga 1 au avut parte. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj, să înțeleagă când intervine sistemul, cum și la ce să se aștepte pe parcursul acestui meci.

La baraj nu mai sunt valabile regulile de la Liga 2, trebuie să avem jucătorul U21 pe teren și atât. Arcul de Triumf este un stadion care a avut principala destinație rugby-ul și drept urmare, chiar și platformele pentru amplasarea camerelor TV sunt diferite și sunt amplasate pe linia de 30, nu este o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf.

Trebuie luat în considerare pentru sezonul următor și trebuie găsită o soluție pentru asta, dacă ajungem în Liga 1, trebuie să soluționăm această provocare”, a declarat Vlad Iacob, pentru dinamo1948.club.

Discursul mobilizator al lui Ovidiu Burcă înaintea barajului cu FC Argeş

Ovidiu Burcă se arată încrezător în şansele echipei sale de a reuşi să promoveze chiar în acest an.

„Am luptat foarte mult, știți foarte bine că atunci când am început treaba momentul ăsta părea la ani lumină. Dar ușor-ușor, cu foarte multe sacrificii, în primul rând datorită acestui grup minunat de băieți am reușit să ajungem aici. Am trecut prin foarte mult anul ăsta, dar iată că am ajuns în fața unui baraj în două manșe care ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă.

Suntem pregătiți, chiar dacă întâlnim o echipă de eșalon superior, cred că echipa a crescut foarte mult, exceptând ultimul joc, de la Iași, despre care n-aș vrea să vorbesc foarte mult, a fost un meci mai special. Dar am arătat foarte multe lucruri bune, cred că băieții înțeleg importanța momentului.

Avem câteva probleme, dar pentru orice problemă există și o soluție. Sunt ferm convins că jucătorii care vor intra o vor face la un nivel foarte bun”, a spus Ovidiu Burcă înaintea partidei cu FC Argeş.

Reclamă
Recomandări
  • Se deschide inelul 3 al Arenei Naţionale, la duelul dintre Dinamo şi FC Argeş
  • Anunţul făcut de fanii „câinilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și