Închide meniul

Interes uriaş pentru UTA – Rapid, meci care se va juca la Oradea. Câte bilete s-au vândut în 24 de ore

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2023, 16:49

Reclamă
Interes uriaş pentru UTA – Rapid, meci care se va juca la Oradea. Câte bilete s-au vândut în 24 de ore

Interes uriaş pentru UTA - Rapid

Stadionul din Oradea, la meciul FC Bihor - FCSB / Profimedia

Este un interes uriaş pentru UTA – Rapid, meci care are loc la Oradea. „Bătrâna Doamnă” nu poate disputa meciurile de pe teren propriu pe arena Francisc Neuman din Arad, deoarece acolo au început lucrările pentru înlocuirea gazonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, arădenii vor disputa mai multe meciuri la Oradea, primul fiind cel de vineri, cu Rapid.

Interes uriaş pentru UTA – Rapid, meci care are loc la Oradea

Chiar dacă meciul are loc la aproximativ 115 km de Arad, interesul este unul uriaş. Potrivit aradon.ro, s-au vândut 3500 de bilete în 24 de ore, adică jumătate din totalul de 7000 de bilete puse la vânzare, Tribuna 1 fiind sold-out pentru această întâlnire. De asemenea, restul tichetelor sunt rezervate abonaţilor.

Meciul dintre UTA şi Rapid se va disputa în nocturnă, la Oradea fiind amplasată şi nocturna mobilă care a fost folosită la meciul dintre FC Bihor şi FCSB. La meciul din grupele Cupei României au asistat peste 11000 de spectatori.

Pentru folosirea nocturnei pe stadionul din Oradea, arădenii vor plăti 15.000 de euro plus TVA. Oficialii celor de la UTA au luat în calcul şi stadionul din Sibiu pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu în perioada în care la Arad se schimbă gazonul.

Reclamă

Înaintea meciului de la Oradea, Rapid se află pe locul 3, cu 22 de puncte, în timp ce UTA se află pe locul 14, cu 10 puncte.

Albion Rrahmani a fost operat! Mesajul postat de rapidişti

Albion Rrahmani a fost operat în decursul zilei de luni de către acelaşi doctor care l-a operat şi pe Jayson Papeau. Pe contul oficial al clubului, Rapid a transmis un mesaj superb pentru atacantul kosovar, mesaj însoţit de o poză cu acesta, de pe patul de spital.

„Albion a fost operat cu succes de către dr. Vlad Georgeanu, psihic este foarte puternic și este pregătit să înceapă drumul spre revenirea în teren! Come back stronger (n.r. să revii mai puternic), Lewa!”, au notat cei de la Rapid, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Victor Angelescu a vorbit despre operaţia lui Albion Rrahmani. Acesta a declarat că accidentarea kosovarului este similară cu cea suferită de Papeau, însă speră ca acesta să revină pe teren în luna ianuarie.

„Rrahmani s-a operat azi și accidentarea e similară cu cea a lui Jason Papeau. În 2-3 luni o să fie gata. Pe la jumătatea lunii ianuarie o să fie apt.

Am avut niște imagini, fundașul a intrat agresiv pe gleznă. Au fost mai multe intrări ale celor din Andorra, i-am văzut cu o intrare similară cu cea la Rrahmani asupra lui Florinel Coman.

Până în iarnă nu vom mai aduce pe nimeni, avem doi atacanți în lot: pe Stan și pe Soni, chiar dacă încă nu este la cel mai bun nivel fizic”, a declarat Victor Angelescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și