Închide meniul
VIDEO

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu înainte de UTA – CFR Cluj: „Sunt băiat respectuos, dar are totul o limită!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2022, 20:30

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu înainte de UTA – CFR Cluj: „Sunt băiat respectuos, dar are totul o limită!

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu. Reacţie nervoasă a antrenorului campioanei României

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Captură Youtube

  • Dan Petrescu a răbufnit înainte de UTA – CFR Cluj
  • Întrebarea care l-a scos din minţi la conferinţa de presă

Dan Petrescu s-a înfuriat înainte de UTA – CFR Cluj şi a avut o reacţie surprinzătoare. Antrenorul campioanei României s-a răstit la un jurnalist. Întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu a fost legată de scorul cu care vrea să câştige la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat cu acelaşi scor, 1-0, ultimele trei meciuri disputate. Întrebat dacă îşi doreşte acelaşi rezultat şi cu UTA, „Bursucul” şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit.

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu înainte de UTA – CFR Cluj

„UTA la ea acasă e o echipă diferită faţă de deplasare, are 3 victorii acasă şi doar o victorie în deplasare. Noi vom suferi în această lună clar, e greu să joci din 3 în 3 zile.

Reclamă

(Reporter: Veţi fi fericit doar cu un 1-0?) Ce întrebare e asta? Hai, te rog, nu sunt prea bine, nu mă mai întreba de ăstea. Ce vreţi să ziceţi? Cu 7-0 vreau să batem. Cu 7-0 sunt mulţumit. Pui întrebări că să faci polemică. Ce întrebare e asta? Întreabă orice antrenor dacă vrea să bată cu 1-0. De la voi pleacă totul. Eu sunt un băiat respectuos, dar are totul o limită!

De acum nici nu mai răspund la întrebările ăstea. Dacă bat cu 1-0, ce să facem? Vrei să pierd cu 1-0?”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Cu o victorie, CFR Cluj urcă pe podiumul Ligii 1. Poate profita de cele două înfrângeri la rând suferite de Hermannstadt.

Cristi Balaj, noi detalii despre relaţia dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu

Cristi Balaj a oferit noi detalii despre relaţia dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu. Patronul campioanei Românei a fost mai mult decât mulţumit de victoria uriaşă cu Slavia Praga, scor 1-0, şi i-a dat un mesaj „Bursucului”.

Preşedintele de la CFR Cluj a transmis că nu se mai pune problema vreunui conflict între Dan Petrescu şi patron. Potrivit spuselor lui Balaj, cei doi au o relaţie foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

„I-a trimis mesaj (n.r. Neluțu Varga lui Dan Petrescu după meci). L-a încurajat și înaintea meciului. Acel conflict a apărut și din cauza noastră, nu am știut să rezolvăm în familie. Dar s-a tranșat, antrenorul va rămâne în continuare.

E scorul lui preferat (n.r. al lui Dan Petrescu). Felicitări băieților, ei sunt cei care merită, și bineînțeles, și staff-ul tehnic. (n.r. dacă această victorie a adus liniștea) Oarecum, da, doar că cerințele la CFR Cluj sunt foarte ridicate. În momentul în care apare un insucces, automat apare o oarecare frustrare.

Dar suntem conștienți de valoarea lotului nostru, de valorea jucătorilor pe care îi avem. Suntem încă în curs de formare a unei echipe. Sper într-un final să reușim să organizăm jocul astfel încât să câștigăm măcar cum s-a întâmplat aseară”, a spus Cristi Balaj, potrivit playsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”