Închide meniul

Ioan Andone a rememorat momentul în care și-a dat jos pantalonii în fața lui Valentin Ceaușescu: „Am făcut-o la nervi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 decembrie 2022, 16:34

Reclamă
Ioan Andone a rememorat momentul în care și-a dat jos pantalonii în fața lui Valentin Ceaușescu: Am făcut-o la nervi!”

Ioan Andone a fost uluit de primul gol primit de Rapid la Voluntari

Ioan Andone, în timpul unui interviu/captură AntenaSport

Ioan Andone a rememorat momentul în care și-a dat jos pantalonii în fața lui Valentin Ceaușescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre momentele care i-au adus celebritatea lui Ioan Andone a avut loc în 1989, în timpul unui derby Steaua – Dinamo. Acesta l-a sfidat pe Valentin Ceaușescu, dându-și pantalonii jos în fața lui.

Ioan Andone a rememorat momentul în care și-a dat jos pantalonii în fața lui Valentin Ceaușescu

Ioan Andone susține că, acum, regretă gestul făcut în 1989. Acesta se consideră norocos pentru faptul că a fost suspendat doar trei luni.

„Au fost, ştii cum, nervi, mi-a părut rău până la urmă. Am făcut-o la nervi. (n.r. a fost un risc mare pe care vi l-aţi asumat?) Da, da, acum realizez, am realizat şi atunci, mi-am dat seama.

Până la urmă, m-am dus acasă şi i-am zis lui nevastă-mea, aveam din aia de instructor sportiv, mă duc să antrenez grupe de copii la Corvinul, asta îmi era.

Reclamă
Reclamă

Deja îmi făcusem planul să mă duc acasă. Doi ani m-a suspendat prima dată, apoi a zis un an, la câteva zile, imediat s-a modificat şi după aia m-a lăsat trei luni. Cred că şansa mea a fost că Ienei era la naţională şi mă băteam cu Bumbescu atunci la titular. Emil Săndoi apăruse tot în acea perioadă”, a declarat Ioan Andone, pentru orangesport.ro.

Ioan Andone: „Șansa mea a fost naționala!”

„Şansa mea a fost, cred, naţionala, că urma Campionatul Mondial. Am mai jucat, primul meci a fost dezastru, 3-0 contra Danemarcei, în Danemarca. După aia a fost victoria 3-1 acasă.

(n.r. v-a fost şi frică de mai rău, de arestare?) Bă, nu cred, la un moment dat, eu am zis că nici nu s-a văzut, ştii cum e, dar cineva a înregistrat, cineva a făcut scandal mare. (n.r. am înţeles că iniţial nu văuzuse Valentin gesturile) Aşa am înţeles şi eu, era tribuna oficială, de unde naiba să ştii, că eu încolo am făcut gestul.

Reclamă

Ştii cum, câteodată asta e nebunia, adrenalina aia de meci. Lăcătuşi şi Hagi au ajutat. Hagi ştiu că a vorbit cu Valentin”, a mai spus Ioan Andone.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și