Închide meniul

Ioan Andone, dialog genial cu Gică Hagi: „Ce i-ai făcut, mă? Eu îi rupeam mâinile”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2023, 23:41

Ioan Andone, dialog genial cu Gică Hagi: „Ce i-ai făcut, mă? Eu îi rupeam mâinile

Ioan Andone, dialog genial cu Gică Hagi

AS.ro

Ioan Andone a avut un dialog genial cu Gică Hagi, la partida pe care România a câştigat-o cu Belarus, scor 2-1. Andone s-a minunat de schimbarea radicală a lui Denis Alibec din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec are un sezon de vis la Farul. Alibec a marcat 11 goluri în campionat pentru echipa lui Gică Hagi, care este pe primul loc în acest moment. La 32 de ani, Denis Alibec trece prin una dintre cele mai bune perioade din cariera sa.

Ioan Andone, dialog genial cu Gică Hagi

Ioan Andone a dezvăluit că l-a întrebat de Hagi ce i-a făcut lui Denis Alibec. Mai mult, Andone a glumit şi a spus că dacă îl antrena pe Alibec, „îi rupea mâinile”, aluzie la faptul că atacantul Farului mai tot timpul protestează.

„Cu transferurile, cu reîntoarcerea pe care el i-a avut. Uite cazul fericit Alibec. La meciul cu Belarus l-am felicitat și zâmbea. ‘Zâmbești, zic! Ce i-ai făcut, mă?’ Pe Alibec îl vedeai. Jucător, calitate bună tot ce vrei. Dar nu puteai să vorbești. Cum dă din mâini. Eu dacă îl aveam antrenor îi rupeam mâinile. El la orice ridica mâna că nu i-o dădea, tu înțelegi?”, a spus Ioan Andone la fanatik.ro.

Ioan Andone a continuat să analizeze actuala echipă a lui Gică Hagi. „După câștigarea primului campionat, Gică Hagi nu a avut ani așa de buni. Pentru că a fost nevoit să vândă jucătorii cei mai importanți. E foarte greu și în general dacă te uiți la el a mers pe jucători români. Că a mai apărut și jucători străini la el…

Reclamă

În momentul în care ești obligat să vinzi nu poți să pui ani de ani la rând alții. Degeaba îi pregătești, academia lui e foarte bine structurată, cea mai bună. Orice părinte care are un copil cât de cât talentat vrea să-l dea la Hagi. Să facă și școală. Să știe că învață tainele acestei meserii de fotbalist”, a mai spus Andone pentru sursa mai sus citată.

Iosif Rotariu l-a lăudat pe Denis Alibec după debutul în preliminariile EURO 2024

Iosif Rotariu l-a lăudat pe Denis Alibec după debutul în preliminariile EURO 2024. Fostul internațional crede că atacantul de la Farul s-a descurcat foarte bine în primele două meciuri din campania de calificare la turneul final din Germania.

Iosif Rotariu a fost impresionat de atitudinea pe care a avut-o atacantul de la Farul în ambele meciuri, scoțând în evidență efortul depus de Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu bine a jucat, foarte bine a jucat, a ținut de minge, s-a zbătut, a pătruns ca un buldozer. Doar dacă era mai mult susținut, ar fi înscris și el, ar fi avut mai multe ocazii. Dar el în ultima perioadă are evoluții bune spre foarte bune, atât la Farul Constanța cât și la prima reprezentativă.

Rezultatul e așteptat de toată lumea, dar jocul a lăsat mult de dorit. Dacă în prima parte până la finalul primei reprize a fost un joc consistent, cu ocazii, repriza a doua a fost sub ce ne așteptam noi. Cred că au avut un plus cei din Belarus, echipă care nu a mai câștigat de doi ani”, a declarat Iosif Rotariu pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și