Închide meniul

Ioan Andone, ofertat de Dinamo! Detalii de la negocierile cu Andrei Nicolescu: „Mi-a propus să vin!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 13:12

Ioan Andone, ofertat de Dinamo! Detalii de la negocierile cu Andrei Nicolescu: „Mi-a propus să vin!

Ioan Andone, ofertat de Dinamo

Ioan Andone, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Ioan Andone a fost ofertat de Dinamo! Fostul antrenor al „câinilor” a oferit detalii de la negocierile cu Andrei Nicolescu. „Fălcosul” a dezvăluit că este tentat să se alăture oficialilor din Ştefan cel Mare, însă nu ca antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas fără antrenor, după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia. „Câinii” vor fi pregătiţi de Sorin Colceag şi Iulian Mihăescu.

Ioan Andone, ofertat de Dinamo

Ioan Andone a dezvăluit că Andrei Nicolescu l-a ofertat să revină alături de Dinamo. Fostul antrenor al „câinilor” încă nu i-a dat răspunsul administratorului special al alb-roşilor, mărturisind că se vor întâlni în următoarea perioadă.

Andone a declarat că nu se pune problema să îi antreneze din nou pe „câini”, refuzând din start această posibilitate.

Mi-a propus, i-am zis că o să mă gândesc. Nu ca antrenor, nu s-a pus problema să vin antrenor, am refuzat din prima.

Reclamă

Dacă vreau să-i ajut să mă gândesc, o să ne întâlnim în zilele următoare. M-a invitat la o discuție cu acționarii. Întâi să ia decizia cu antrenorul, aceea este decizia importantă”, a declarat Ioan Andone, conform fanatik.ro.

De asemenea, Ioan Andone a dezvăluit că Andrei Nicolescu l-a întrebat despre Liviu Ciobotariu şi Florin Bratu. Fostul antrenor al lui Dinamo susţine că oficialii echipei trebuie să ia o decizie bună în acest moment, pentru ca situaţia să nu se înrăutăţească.

„M-a întrebat și de Florin Bratu și de Liviu Ciobotariu. Ciobotariu era sub contract și i-am zis că nu putem vorbi pentru că antrenorul este sub contract. Degeaba o să vorbesc. Între timp a reziliat.

Reclamă 4 / 0/3

Când m-a întrebat Andrei Nicolescu, Ciobotariu încă nu reziliase. E un moment important pentru acționari să ia o decizie bună pentru echipă, altfel, se alege praful. Important e omul pe care îl pun acolo”, a mai spus Ioan Andone.

Ioan Andone ştie care a fost greşeala majoră pe care a făcut-o Ovidiu Burcă la Dinamo

Ioan Andone ştie care a fost greşeala majoră pe care a făcut-o Ovidiu Burcă la Dinamo. „Fălcosul” consideră că Burcă nu s-a axat pe obţinerea punctelor, acesta fiind motivul pentru care a trebuit să plece de la Dinamo.

”A fost entuziasm foarte mare cu promovarea și nu au analizat bine. Nu au fost în regulă transferurile. Nu au fost reușite, nu au luat jucători care să aducă puncte, nu contează impresia artistică. A greșit, nu s-a axat pe acumularea punctelor. Aștepți un meci, două, dar nu zece.

Până s-au omogenizat, goluri din lovitură liberă, goluri în minutul 90. Îmi pare rău de tot pentru el, dar eu spun că a fost o experiență pentru el și va face pasul în Liga 1. Cu siguranță va primi oferte în viitor, pentru că antrenorii se schimbă. Nu sunt rezultate, sacrifici antrenorul, nu zece jucători.

Nu poți să vorbești până nu vine perioada de transferuri. Dacă rămânea, sunt convins că Burcă schimba șase-șapte jucători, care nu au demonstrat că merită să fie la Dinamo. Eu nu pot să dau nume. Trebuie să aduci un număr ’9’, doi jucători rapizi în părți. Îți mai trebuie mijlocaș central, un fundaș central”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și