Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone, verdict despre posibila revenire a lui Florin Tănase la FCSB: „Echipa se întăreşte cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2024, 23:46

Reclamă
Ioan Andone, verdict despre posibila revenire a lui Florin Tănase la FCSB: „Echipa se întăreşte cu el!

Ioan Andone, verdict despre posibila revenire a lui Florin Tănase la FCSB

Ioan Andone, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Ioan Andone a oferit un verdict despre posibila revenire a lui Florin Tănase la FCSB. Antrenorul a declarat că atacantul poate aduce un plus indiscutabil la formaţia lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a efectuat deja două transferuri la FCSB, pentru sezonul viitor. David Kiki şi Daniel Popa s-au înţeles cu formaţia campioană, cel din urmă urmând să fie prezentat oficial.

Ioan Andone, verdict despre posibila revenire a lui Florin Tănase la FCSB

Ioan Andone a fost întrebat despre eventualul transfer al lui Florin Tănase şi a oferit imediat răspunsul. Fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că atacantul cu siguranţă îşi doreşte să mai evolueze cel puţin pentru un sezon în străinătate.

Însă, în cazul în care nu va primi nicio ofertă, Florin Tănase va reveni cel mai probabil la FCSB, dată fiind şi relaţia pe care o are acesta cu Gigi Becali. Andone este convins de faptul că fostul golgheter al Ligii 1 o va ajuta pe FCSB în următorul sezon.

„Eu cred că dacă va avea ofertă din străinătate, Tănase încă va mai juca. Tănase a avut mereu o relaţie fantastică cu Gigi, discutau. Dacă se întoarce acum, eu zic ca FCSB se întăreşte cu el. Orice jucător, care e la sfârşit de carieră, vrea să mai stea un an afară”, a declarat Ioan Andone, pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Tănase şi-a încheiat contractul cu Al Akhoud, la finalul sezonului recent încheiat. Atacantul român a bifat 25 de meciuri la formaţia din Arabia Saudită, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere trei pase decisive.

Florin Tănase a plecat de la FCSB în vara lui 2022, atunci când era transferat de Al-Jazira, în schimbul sumei de trei milioane de euro. Atacantul de 29 de ani a bifat în total 228 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor, reuşind să marcheze 83 de goluri şi să ofere alte 41 de pase decisive.

Florin Tănase a fost de două ori desemnat golgheterul Ligii 1, în sezonul 2020-2021, când a marcat 24 de goluri, şi în sezonul 2021-2022, când a punctat de 20 de ori.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ clar despre transferul lui Florin Tănase la FCSB, care s-ar putea produce la vară. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că sunt şanse mari ca atacantul să revină la echipa sa.

Gigi Becali a aflat ce a declarat Florin Tănase şi a venit imediat cu replica. După ce atacantul a transmis că nu a luat o decizie în privinţa viitorului lui, patronul roş-albaştrilor s-a declarat încrezător că revenirea acestuia la FCSB se va concretiza, în vară.

Becali a mai transmis şi că Tănase va reveni cu siguranţă la FCSB, în cazul în care nu va primi o ofertă de la o echipă din străinătate.

„El mi-a zis să nu vorbesc și astea. Eu spun ce vreau eu, el spune ce vrea el. Eu zic că o să fie la noi. El caută un transfer mai bun, dar eu sper să vină la noi”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și