Închide meniul

Ioan Filip şi Adrian Bălan, primele declaraţii după fazele controversate din FCSB – U Cluj 1-1: „Te bucuri, şi după nu e gol”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 0:05

Ioan Filip şi Adrian Bălan, primele declaraţii după fazele controversate din FCSB – U Cluj 1-1: „Te bucuri, şi după nu e gol

Octavian Popescu (C), de la FCSB, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei FC Universitatea Cluj din prima etapa a Superligii, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica, 17 iulie 2022. GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

FCSB - U Cluj/ Hepta

  • Adrian Bălan şi Ioan Filip, declaraţii după FCSB – U Cluj 1-1
  • Nou promovata debutează cu dreptul în Liga 1

Ioan Filip şi Adrian Bălan au oferit primele declaraii, după FCSB – U Cluj 1-1. Aceştia se declară mulţumiţi după jocul prestat pe Arena Naţională, în faţa vicecampionior României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a făcut doar un egal în prima etapă din Liga 1. Trupa lui Toni Petrea a remizat pe teren propriu cu U Cluj, scor 1-1, după un meci încărcat de faze controversate şi de intervenţii ale arbitrajului video.

Adrian Bălan şi Ioan Filip, primele declaraţii după FCSB – U Cluj 1-1

Ioan Filip s-a declarat mulţumit de punctul obţinut pe Arena Naţională. Cei doi jucători de la U Cluj consideră că este un început bun pentru echipă, după revenirea în Liga 1. Totodată, acesta a mărturisit că speră să aibă un parcursc bun în continuare, şi să revină cât mai repede pe Cluj Arena.

Reclamă

„Un rezultat pozitiv, e important. Am avut un pressing avansat. Ştiam ca fundaşii FCSB-ului sunt greoi, nu pot construi aşa bine. De la mijloc în sus au calitate. Am reuşit să plecăm cu un punct. Vorbeam şi cu Alex (n.r. Chipciu) înainte, mi-a spus că l-a lovit în mână. Ştiam că nu va fi gol, ne-am bucurat şi după ne-am liniştit. E ciudat cu arbitrajul video. Te bucuri, şi după nu e gol.

Luăm fiecare meci în parte, sperăm să avem rezultate cât mai bune, să revenim cât mai repede la Cluj, să avem fanii lângă noi„, a declarat Ioan Filip, pentru Digi Sport.

Reclamă

Adrian Bălan, de cealaltă parte, a declarat că nu-l consideră vinovat pe portarul Gorcea, pentru faza de la golul marcat de FCSB.

„Dacă ne zicea cineva înainte de meci, 1-1 ar fi fost bun. Am avut şansele noastre, suntem mulţumiţi de joc, de cum am tratat acest meci. Ştim că cei de la FCSB au jucători de calitate, pe care nu trebuia să-i lasam să se întoarcă spre poartă, asta ne-a spus mister. Am încercat cu toţii să dăm al doilea gol, să reparăm greşeala portarului. Este tânăr, are de învăţat.

La primul gol îl întrebam pe Alex (n.r. Chipciu) dacă i-a venit mingea-n mână şi el a spus că da. Tot timpul am încercat să dau totul, indiferent cum se analizează faza. VAR-ul ajută”, a declarat Adrian Bălan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj

Au fost faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj. „Centralul” Marian Barbu a avut de luat decizii extrem de dificile în timpul confruntării de pe Arena Naţională, din prima etapă a Superligii.

În minutul 40 au apărut mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat