Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău a ratat victoria la debutul pentru U Cluj, dar şi-a felicitat jucătorii: „Am făcut un meci bun”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 21:44

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău a ratat victoria la debutul pentru U Cluj, dar şi-a felicitat jucătorii: „Am făcut un meci bun

Ioan Ovidiu Sabău a ratat victoria la debutul pentru U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău, la un meci al lui U Cluj / Profimedia Images

Ioan Ovidiu Sabău a ratat, in-extremis, victoria la debutul său pentru U Cluj. Neluţu Sabău a revenit pe banca rivalei lui CFR după ce se despărţise de U la finalul lunii mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doar 3 luni a stat pe bancă Toni Petrea la U Cluj, fiind înlocuit cu precedentul antrenor, Neluţu Sabău. U Cluj a condus până în prelungiri, dar Alexandru Oroian a egalat în minutul 90+2 cu o execuţie superbă.

Ioan Ovidiu Sabău a ratat victoria la debutul pentru U Cluj, dar şi-a felicitat jucătorii: „Am făcut un meci bun”

Am făcut un meci bun. Suntem foarte supărați că nu am luat cele trei puncte, dar ne trece repede, că avem joi iar meci.

Vreau să-mi felicit jucătorii. Am jucat exact așa cum am pregătit meciul, curaj, posesie, să ținem cont de căldură, să facem efort mai mult cu mingea. Cred că ne-a reușit. Am avut ocazia mare să facem 3-1, dar a venit acea execuție de excepție.

Nu am văzut faza (n.r. a posibilului penalty). Specialiștii pot spune mai mult.

Reclamă

E greu să anticipezi sau să spui. Trebuia să evităm faulturile în afara careului și cornerele. N-am respectat, n-am avut un jucător la 16 metri care să-l pună în dificultate.

Sper să nu fie grav la Chipciu, vedem mâine, poimâine. Sper că nu s-a accidentat.

Avem un meci de Cupă la Piatra Neamț, deplasare de cinci-șase ore. Ne întoarcem și jucăm duminică la prânz cu Iași”, a spus Neluţu Sabău pentru digisport.ro după Hermannstadt – U Cluj 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Popa: „Am simţit că m-a atins”

Daniel Popa, care a fost implicat în faza controversată din minutul 29, a spus după meci că a simţit că portarul l-a faultat.

Sincer să fiu, eu am simţit că m-a atins. În timpul jocului am simţit că m-a atins şi el (n.r.: arbitrul) mi-a zis că am simulat.

Mai multe nu ştiu să vă spun.

Am avut şansă să fac 3-1 şi, probabil, se termina meciul.

Am avut foarte multe ocazii, dar trebuie să fiu mult mai concentrat şi să marchez la fiecare fază”, a spus Daniel Popa pentru digisport.ro după meci.

Dan Nistor: „Trebuie să învăţăm din greşeli”

Asta este, trebuie să învăţăm din greşeli şi când avem ocazii să le fructificăm.

Cred că a fost un meci plăcut ochiului. Ne pare nespus de rău că nu am luat cele 3 puncte.

Reclamă

Nu ne-am retras, din păcate nu am reuşit să fructificăm acele ocazii mari.

Locul nostru nu e aici. Antrenorul ne-a spus ce v-am zis şi eu aici, că trebuia să fim mai atenţi”, a spus Dan Nistor pentru sursa citată după ce U Cluj a ratat victoria în minutele de prelungiri.

Alexandru Oroian, execuţie fabuloasă în Hermannstadt – U Cluj 2-2: „Am zis ori la bal, ori la spital!”. L-a imitat pe Ronaldo!

Alexandru Oroian a avut o execuţie fabuloasă în prelungirile meciului Hermannstadt – U Cluj, scor 2-2, din etapa a 7-a a Ligii 1. Fundaşul stânga în vârstă de 22 de ani şi-a ajutat echipa să evite o înfrângere cu un şut fabulos.

Jucătorul sibienilor i-a stricat debutul lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca „Şepcilor Roşii”. În minutul 92, după un corner, mingea a ajuns la el. Oroian nu a stat pe gânduri şi a şutat de la aproximativ 30 de metri.

Fotbalistul antrenat de Marius Măldărăşanu a reuşit execuţia perfectă! Mingea s-a dus sub transversală şi nu a putut fi respinsă de Gorcea. Oroian s-a bucurat imediat în stilul lui Cristiano Ronaldo.

Alexandru Oroian a fost desemnat omul meciului. A fost cel de-al treilea său gol în 48 de meciuri din Liga 1. La final, la flash-interviuri, fotbalistul de la Hermannstadt a explicat cum a izbutit să înscrie golul etapei!

„Am spus că ori la bal, ori la spital”

Nu ştiu, nu am stat prea mult pe gânduri. Ştiam că sunt ultimele minute şi am spus că ori la bal, ori la spital. Şi mi-a reuşit. Am simţit fericire maximă pentru că a fost un meci foarte dificil, pe o căldură foarte mare.

Nu ştim dacă am meritat mai mult, dar am făcut un meci bun. Mă bucur că am spart blestemul, dar îmi doream victoria.

Avem acum două deplasări foarte lungi, trebuie să ne revenim rapid şi să mergem să câştigăm”, a declarat Alexandru Oroian pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și