Închide meniul
Foto

Ioan Ovidiu Sabău, criză de nervi în Unirea Slobozia – U Cluj! Momentul în care și-a ieșit din minți

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2024, 18:48

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău, criză de nervi în Unirea Slobozia – U Cluj! Momentul în care și-a ieșit din minți

Ioan Ovidiu Sabău, criză de nervi în Unirea Slobozia - U Cluj!

Foto: Captură digisport

Ioan Ovidiu Sabău a făcut o criză de nervi în Unirea Slobozia – U Cluj! Antrenorul „șepcilor roșii” nu s-a mai controlat, în a doua repriză a duelului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul care l-a enervat pe Ioan Ovidiu Sabău l-a avut ca protagonist pe Radu Boboc, care a reușit un gol și un assist în cadrul duelului cu Unirea Slobozia, din etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1.

Ioan Ovidiu Sabău, criză de nervi în Unirea Slobozia – U Cluj!

Concret, în minutul 85 al partidei, la scorul de 2-2, jucătorii lui Sabău au pornit o acțiune ofensivă, iar balonul a ajuns în bandă, la Radu Boboc.

Fundașul de la U Cluj a încercat să trimită o centrare în careu, însă a trimis balonul în afara terenului, cu o execuție greșită.

După acest moment, Ioan Ovidiu Sabău a avut o criză de nervi, la marginea terenului. Acesta a gesticulat secunde în șir, după eroarea comisă de fundașul echipei sale.

Reclamă
Reclamă

VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

U Cluj a făcut un pas greșit și a remizat cu Unirea Slobozia. Scorul final al partidei care s-a văzut în format LIVE SCORE pe AS.ro a fost de 2-2.

Cum au arătat echipele de start: 

Reclamă

Unirea Slobozia: D. Rusu – Medina, Antoche, Pospelov, A. Toma – Pacionel, Coadă – Aganovic, Afalna, Vlăsceanu – Gele
Rezerve: Krell, Obrian, Dorobanțu, Șerbănică, Lemnaru, Perianu, Purece, Camara, F. Ilie
Accidentați: A. Lopez, Yusov, Bărbuţ
Suspendați: I. Dinu
Antrenor: Adrian Mihalcea

U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Ov. Popescu, Bic – Silaghi, Nistor, Berto – Thiam
Rezerve: Gorcea, Mitrea, Oancea, Van der Werff, Briz, Codrea, Simion, Oaidă, Rață, Bota, Miranyan, Blănuță
Accidentați: Adel Bettaieb
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Unirea Slobozia – U Cluj 2-2

Echipa Unirea Slobozia a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, liderul clasamentului, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii 1.

La Clinceni, Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 16, prin Gele, iar în minutul 22 se contura deja surpriza, când Toma a înscris dintr-o lovitură liberă şi gazdele conduceau cu 2-0.

Elevii lui Mihalcea au trecut pe lângă 3-0 în minutul 40 şi au intrat la cabine cu avantaj de două goluri. Clujenii au revenit în meci prin golul lui Artur Miranyan, care a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Boboc. Imediat Vlăsceanu a înscris pentru gazde, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid la Afalna, în minutul 53.

Liderul clasamentului a egalat în minutul 63, la şutul din careu al lui Radu Boboc. Sekou Camara a trimis în bară, în minutul 83, iar oaspeţii au trecut pe lângă victorie la ultima fază a meciului. Masoero a trimis cu capul şi Toma a scos de pe linia porţii. Scorul final a fost Unirea Slobozia – U Cluj 2-2 şi echipa lui Sabău rămâne lider, cu 23 de puncte, iar Unirea Slobozia se află pe locul 13, cu 12 puncte.

Cartonaşe galbene: Gele 26 / Masoero 21, Chipciu 80, Blănuţă 89

Arbitri: Robert Avram – Romică Bîrdeş, George Duţă

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Lucian Rusandu.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

19:40

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. Cifrele ireale ale starului portughez

19:40

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!”

19:27

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

19:10

LIVE TEXTCFR Cluj – Poli Iaşi 2-0! Kamara şi Louis Munteanu au marcat după două cornere. Start perfect pentru echipa lui Petrescu

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”
Citește și